Jump to content

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

Featured Replies

On 8. 3. 2017. at 22:34, Majo said:

e sad si preterao  :mad:

Jbg, debeli ravničarski prsti, lete po tastaturi, pa hvataju svašta... Eno, ispravio sam :)

• Replies 7.3k
  • Views 377.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 8. 3. 2017. at 22:35, MancMellow said:

Pošto Nejmar? Teško ćemo bez tako nekoga do polufinala Lige Evrope iduće godine

180

Sitnica.

Ako imas 4-0 i uspijes da ispadnes, sam si kriv. Blam, i da je u pitanju OFK Grbalj, a ne PSG. 

Da ih je sudija pogurao, jeste, ali opet je PSG apsolutno sve imao u svojim rukama [ukljucujuci i vrhunske sanse kod 3-1. 

On 8. 3. 2017. at 22:36, Majo said:

180

Nemoj dvaput da kažeš. Platiće 

PPP je do juce svrsavao na njega, ali sve dodje na Midlovo. Pokojni Emeri! :fantom:

Odavno gori trener nije vidjen na ovom nivou. Mozda Grant...

Blanc

On 8. 3. 2017. at 22:35, MancMellow said:

Pošto Nejmar? Teško ćemo bez tako nekoga do polufinala Lige Evrope iduće godine

Jeftinije vam da instalirate žozea tamo pa da postanete navijači barse. To je i onako same difference, što bi rekli anglosaksonci.

Isti kurac, rekao bi srbin -_-

realno je nejmar odigrao doktorski finiš iako ga gledam celu utakmicu i pitam se dal je realno da je takva prevara od igrača. 

On 8. 3. 2017. at 22:42, levi said:

Nemoj dvaput da kažeš. Platiće 

Ma sta se mene tice, nek kupe.

mada cisto sumnjam, mislim da decko uziva da igra pored ove dvojice i van terena su pajtosi. 

Cudno bas da sudije jedu govna. Sinoc Lewandowski u ofsajdu, dajvuje, grcko govno (dabogda mu se rodno selo zvalo Merkelburg) svira penal, daje zuti Koscielnyju, a onda linijski sudija prepravlja to u crveni. Nakon toga je utakmica efektivno bila gotova.

Sve u svemu, zao mi borrisa, ne i PSG-a. Jebiga, dje ces sa Cavanijem na Messija.

On 8. 3. 2017. at 22:41, gervasius twinkleminkleson said:

Ako imas 4-0 i uspijes da ispadnes, sam si kriv. Blam, i da je u pitanju OFK Grbalj, a ne PSG. 

Da ih je sudija pogurao, jeste, ali opet je PSG apsolutno sve imao u svojim rukama [ukljucujuci i vrhunske sanse kod 3-1. 

MOTM ovoga nije bio ni Neymar, ni Messi no ovaj Uefin™ stvor sa pistaljkom. To valjda govori dovoljno.

Paris surenders se zaista desio, al to i dalje ne znaci da iko ima prava da ih pokrade za 2 ili 3 gola. Da je ovo odsudjeno kako treba izgubili bi, ne ovako katastrofalno, ali bi prosli i najveca sramota ovde bi bila Barcelonina igra iz prve utakmice. Jebes ga, ovo nije sport, ne znam ko zeli ovo da gleda.

On 8. 3. 2017. at 23:05, crtamOrasi said:

Jebes ga, ovo nije sport, ne znam ko zeli ovo da gleda.

Si video kao se Acika i ekipa u RTS studiju oduševljavala... Eto ko voli da gleda...

On 8. 3. 2017. at 23:07, radisa said:

Si video kao se Acika i ekipa u RTS studiju oduševljavala... Eto ko voli da gleda...

On je prisustvovao istoriji™, to se jedino racuna.

Inace, svaka cast onome ko dodade TM na Uefa jos pre skoro deceniju. Kupio bih mu gajbu piva po izboru za vizionarstvo.

PSG je u zadnjih 10 minuta utakmice imao ukupno 4 pasa, od cega 3 kod izvodjenja sa centra :lol:

Potpuno rasulo