March 8, 20178 yr To dajvovanje je izmislio Pele, non-stop je simulirao faulove i padao na travu. Odmah posle njega Garinča.
March 8, 20178 yr Nismo se razumeli ocigledno. Ranije se nije ovoliko dajvovalo jer je sudija tolerisao i mnooogo grublju igru. Naravno da su fudbaleri oduvek pokusavali da varaju, radi se o tome da se kriterijum za faule promenio. Sto je naravno bolje za zdravlje samih fudbalera i za driblere koji su sad zasticeniji, ali su malo i preterali pa neke sudije sviraju i svaki kontakt, sto opako smara. A to da... Ali da se uvak dajvovalo, dajvovalo se... Da su sudije nameštale, uvek su nameštale... Jebi ga... .
March 8, 20178 yr Nismo se razumeli ocigledno. Ranije se nije ovoliko dajvovalo jer je sudija tolerisao i mnooogo grublju igru. Naravno da su fudbaleri oduvek pokusavali da varaju, radi se o tome da se kriterijum za faule promenio. Sto je naravno bolje za zdravlje samih fudbalera i za driblere koji su sad zasticeniji, ali su malo i preterali pa neke sudije sviraju i svaki kontakt, sto opako smara. +1 Povremeno odgledam neki vintage fuzbal, neverovatno koliko se sudjenje promenilo. Opusteno sa ledja klizeci, pokupi i igraca i loptu, svira se eventualno faul i to je to. Niko ne drami, ne sire se ruke.
March 8, 20178 yr Htjedoh da napišem da ne pamtim ovako očiglednu kradju na ovom 1 nivou fuzbala, a onda se sjetih onog polufinala Čelsija i, interesantno, ponovo Barse... 'Nači, FUJ. Ne da sam ih nešto simpatisao i do večeras, ali poslije ovoga... Ma, kakvi Juvei i Bajerni, sitno je to - za Zvezdu bih navijao protiv njih!
March 8, 20178 yr jel mrzite vise Vucica ili Barsu? Ne mogu da se odlucim. Bescasce level SP u Juznoj Koreji, i jedno i drugo.
March 8, 20178 yr A to da... Ali da se uvak dajvovalo, dajvovalo se... Da su sudije nameštale, uvek su nameštale... Jebi ga... . Ma naravno.
March 8, 20178 yr Htjedoh da napišem da ne pamtim ovako očiglednu kradju na ovom 1 nivou fuzbala, a onda se sjetih onog polufinala Čelsija i, interesantno, ponovo Barse... 'Nači, FUJ. Ne da sam ih nešto simpatisao i do večeras, ali poslije ovoga... Ma, kakvi Juvei i Bajerni, sitno je to - za Zvezdu bih navijao protiv njih! U poslednjih 15-ak godina, Bajern i Juve su oličenje ekipa za koje sudije ne kradu kada se usporedi sa Španskim klubovima... I tu ne mislim samo na Barsu, ima toga još... Setimo se prošlogodišnjeg finala kupa GOVNO kad čvek opušteno zaustavi loptu na zemlji rukom, a sudija odmahne... I onda je bilo, ko jebe Liverpool, igrali su drugo poluvereme kao sisice... Pa da, a u prvom, što je sudiju boleo kurac da sudi kako treba, ko ga jebe... Puno se protežira za španske klubove u poslednjih 10-15 godina...
March 8, 20178 yr jel mrzite vise Vucica ili Barsu? Jbg, sad i ti... Ne mogu da se odlucim. Bescasce level SP u Juznoj Koreji, i jedno i drugo. O da, tu od osmine finala nije bilo tri regularne utakmice... Jedan jedini put da mi je Španaca bilo žao, valjda... No tu je rekordna krađa, kad je onaj neki Afrikanac na 0:0 poništio kol Wilmotsu, protiv Brazila, a posle nije znao da objasni šta je svirao...