Kanzas siti zez Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Cavani prevara promasio zicer za prolaz. Nikad igrac.
John Coltrane Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Da bog da im Serhio Ramos dao gol u 95. minutu negde. Inace Real ne mirisem nikako. +1000 Nekoc sam Real mrzeo najvise (posle Reala i Milana), ali ove pimpler-dajvere ne mogu da gledam ocima. Uzas.
Toni Sumaher Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 (edited) Ipak prvi penal za Barsu sudjen ok. Drugi nije, moze Nedic da bulazni sta hoce. Edited March 8, 2017 by Toni Sumaher
borris_ Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Rekoh vec, prvi penal je bio ali drugi nije. Ipak mi smo se sami ubili i zasluzeno ispali.
Toni Sumaher Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Rekoh vec, prvi penal je bio ali drugi nije. Ipak mi smo se sami ubili i zasluzeno ispali. Svaka cast za stav. Steta za PSG, jbg, pojeo ih sopstveni mentalitet malog kluba.
levi Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 A to rts? Ko je rekao da je Barca lepota fudbala? Ja slušam Marovića na areni i mislim se šta ovi pričaju
Bogotac Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 Rekoh vec, prvi penal je bio ali drugi nije. Ipak mi smo se sami ubili i zasluzeno ispali. Tacno tako i kod drugog penala je bilo kontakta,ali nije ovo balet,da se ono sudi
Lancia Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 stvarno ste babe nevidjene, imas 4:0 milajdersku ekipu i igras bunker ko pickica. jbg, sami su krivi.
Recommended Posts