Jump to content

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

Featured Replies

Real ga je na vreme prodao

Benfica ga je na vreme prodala.

Benfica    Rosario ga je na vreme prodalo.

Psg ga na vreme doveo :fantom:

Prvo mjesto u grupi, bez poraza, izjednačen najbolji gol-učinak (18) iz 2010-11. Rutinski. :fantom:

Prvo mjesto u grupi, bez poraza, izjednačen najbolji gol-učinak (18) iz 2010-11. Rutinski. :fantom:

arsenal - bayern u najavi :fantom:

Ludogorec sa tri boda u kup Uefa, zasluzeno

Jadni novinari kako ce ih Pep sad izribati na konferenciji. :(

Nije bilo lako, al' je Pep ipak uspeo da izgura bod protiv moćnog Rodzersare. :fantom:

Meh, nije kao da smo mogli da ispadnemo u ono takmičenje u koje neki teškom mukom upadaju, a valja održati dobre odnose sa čovekom koji je napravio 1 suareza

Jbt, koliko mrzim Guardiolu.

Ok

Ja sam indiferentan prema treneru rome, ko god da je čovek :fantom:

arsenal - bayern u najavi :fantom:

Bayern-Arsenal, tačnije. :fantom: Wenger je malo koga izbacio u osmini finala, ali jedna od tih žrtava je bio Ancelotti. :fantom:

Ludogorec sa tri boda u kup Uefa, zasluzeno

Pa da ti kažem, nije da nije. Vodili su u obje utakmice protiv PSG-a, vodili 2:0 protiv Arsenala, vodili 1:0 u Švicarskoj i nisu dobili nijednu utakmicu jer su obično padali nakon 70.minute. Djeluju mi kao puno ozbiljniji tim od Basela.

Nije bilo lako, al' je Pep ipak uspeo da izgura bod protiv moćnog Rodzersare. :fantom:

Inače, navijači Celtica skandirali dijelu navijača Cityja u invalidskim kolicima: "You'll never walk again." :isuse:

Real dominantan, stvara sanse i seta se kroz 16m Borusije. Ne znam sta misle sa pokojnim Hamesom.

Da ga uvaljaju junajtedu, šta drugo  -_-

Golcina Jurcenka... :Hail: