Lancia Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Real ga je na vreme prodao Benfica ga je na vreme prodala.
ArleKino Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Prvo mjesto u grupi, bez poraza, izjednačen najbolji gol-učinak (18) iz 2010-11. Rutinski.
Strahan Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Prvo mjesto u grupi, bez poraza, izjednačen najbolji gol-učinak (18) iz 2010-11. Rutinski. arsenal - bayern u najavi
MiddleClass Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Jadni novinari kako ce ih Pep sad izribati na konferenciji. :(
Jeremija Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Nije bilo lako, al' je Pep ipak uspeo da izgura bod protiv moćnog Rodzersare.
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Meh, nije kao da smo mogli da ispadnemo u ono takmičenje u koje neki teškom mukom upadaju, a valja održati dobre odnose sa čovekom koji je napravio 1 suareza
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Ok Ja sam indiferentan prema treneru rome, ko god da je čovek
ArleKino Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 arsenal - bayern u najavi Bayern-Arsenal, tačnije. Wenger je malo koga izbacio u osmini finala, ali jedna od tih žrtava je bio Ancelotti. Ludogorec sa tri boda u kup Uefa, zasluzeno Pa da ti kažem, nije da nije. Vodili su u obje utakmice protiv PSG-a, vodili 2:0 protiv Arsenala, vodili 1:0 u Švicarskoj i nisu dobili nijednu utakmicu jer su obično padali nakon 70.minute. Djeluju mi kao puno ozbiljniji tim od Basela. Nije bilo lako, al' je Pep ipak uspeo da izgura bod protiv moćnog Rodzersare. Inače, navijači Celtica skandirali dijelu navijača Cityja u invalidskim kolicima: "You'll never walk again."
MiddleClass Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Real dominantan, stvara sanse i seta se kroz 16m Borusije. Ne znam sta misle sa pokojnim Hamesom.
Pokojni Ruxin Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Da ga uvaljaju junajtedu, šta drugo -_-
Recommended Posts