Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

Featured Replies

Prema onome što sam video juče i danas, PSG i Monaco su poprilično bolji timovi od Arsenala i Tottenhama.

Psž odavno ima jedan od najboljih rostera u evropi, a sad su najzad dodali i ozbiljnog trenera, ali ovi monakovi klinci me zaista oduševljavaju. Baš gotivna ekipa

• 2 weeks later...
  • Replies 7.3k
  • Views 392.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

2 nedelje bez postova u ovoj temi jasno govore da je vreme za reforme ovog formata takmičenja sa smešnim grupicama od 4 ekipe

- dosadili su i bogu i narodu, imho neka smanje broj učesnika na 16, neka ih podele na 2 grupe i neka pobednici grupa igraju finalnu tekmu

- termina bi bilo sasvim dovoljno a otaljavanje posla bi usledilo u maju, ne već u novembru/decembru

zapravo vreme je za nekakvu superligu, njih 16 neka se zatvore™, dvokruzno 30 kola, a ostatak evrope da se podeli u gomilu regionalnih liga + neko zajednicko takmicenje, pandan danasnjoj ligi evrope

može i tako ali onda oni abi igrali domaće prvenstvo, dakle mission impossible, osim ako bi igrali jednokružan sistem, 15 tekmi 8 ili 7 kući i 7 ili 8 na strani u zavisnosti od koeficijenta

Nama odgovara kako god da se ostali giganti dogovore. Odjebati i reprezentacije usput :fantom:

mora dvokruzno kako bi marketinski bilo isplativo, i kako bi man utd sigurno gostovao u minhenu, a barsa arsenalu u londonu npr. takvo takmicenje je buducnost, ovo sada sto imamo je zamajavanje u kojem real do cetvrtfinala ne odigra jaku utakmicu

Edited by Nikodije

Tako ima i da urade, 16 ili jos par klubova napravice ligu. E sad zavisi od sponzora, u kosarci je Turkish airlines pa onda Turci imaju najvise klubova, ovde ce isto tako sponzor da odredi i to je to. Ili mozda dve grupe po 12, cisto da se uguraju i Portugalci, Rusi, Holandjani... koji imaju da plate.

zapravo vreme je za nekakvu superligu, njih 16 neka se zatvore™, dvokruzno 30 kola, a ostatak evrope da se podeli u gomilu regionalnih liga + neko zajednicko takmicenje, pandan danasnjoj ligi evrope

engleze nikada ne bi interesovala ovakva liga.

njima je bolje sto manje jakih meceva u evropi.

4 grupe od po 4 ekipe kao nekada drugi krug ls, i da se igra 1 mec svakog meseca ili svake 3. nedelje.

Nama odgovara kako god da se ostali giganti dogovore. Odjebati i reprezentacije usput :fantom:

Znaci, odjebati reprezentacije, postaviti video-zid na Olimpico i spremni ste za Ligu prvaka. :p

engleze nikada ne bi interesovala ovakva liga.

njima je bolje sto manje jakih meceva u evropi.

4 grupe od po 4 ekipe kao nekada drugi krug ls, i da se igra 1 mec svakog meseca ili svake 3. nedelje.

+1000

Ili odmah na ispadanje. 

Logika po kojoj su grupe dosadne a liga gde bi igrale iste ove ekipe nije je veoma busna. Grupe su dosadne jer mecevi nemaju tezinu i ulog, nisu uzbudljivi. Utakmice na ispadanje su daleko zanimljivije. A takva liga bi propala veoma brzo. Osvajali bi isti ovi sto osvajaju i sad, smorila bi se publika vec posle 3 godine.

Edited by IndridCold

samo KEŠ tu pomaže, sve ostalo je šio mi ga đura

Šta pratiti, lažni derbi ili neki muški fudbal poput pep vs rodžersara?

i ja ne mogu da se odlučim, možda neki multi prenos

Mogu li PSG, Barsa i Siti 1-1 i 3+, cim sam ja igrao tesko ce

Kladiš se protiv rodžersare :isuse: