kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) Šta pratiti, lažni derbi ili neki muški fudbal poput pep vs rodžersara?ja bi pre gledao kolubara car konstantin nego sve ovo večerastuga šampiona :( e ipak benfika napoli samo zbog ljube fejse Edited December 6, 2016 by kud u maglu Simoviću
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) ja bi pre gledao kolubara car konstantin nego sve ovo večeras tuga šampiona :( Hvala što si podelio tu informaciju sa nama Ontopic - kakav je kelechi diskretni dominator, za izvikanog rašu darius vasel lično! Edited December 6, 2016 by Ruxin
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 slobodno me preskoči sledeći put
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 A stvarno smara da kukate svako kolo kako je sve postalo sranje i ništa više ne valja, ko da vas biju po ušima da gledate
MiddleClass Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 +1 Steta sto Atletiko ne vodi. Karasko je cudo od igraca. Steta sto ga Simeone ne upari sa Toresom no mu igraju prevara Grizman i pokojni Gameiro.
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Lepo ga zavali lewa Nego kakvu je ekipu grof oznojio
Jeremija Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Ofucala se stvarno ova liga Šampiona otkako ne igramo u njoj, 5 Arena u HD-u, i ne pada mi čak ni na pamet da uključujem televizor(e) il' da ih gledam na lapu. Ali zato Kup Uefa u četvrtak ne propuštam. :misko:
Lord Stef Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Kakav penal+crveni je svirao Tompson na Dinamo- Besiktas, ovo da je svirano na Par-Czv bilo bi mrtvih. I posle 2 minuta Tosic gubi loptu za 3:0. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) Mučeni karleuša :( Uništio ih sudija pre toga doduše, ostrvljanima zabraniti da sviraju na kontinentu Edit - hvala i jeremiji na doprinosu temi Edited December 6, 2016 by Ruxin
ArleKino Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Kakav penal+crveni je svirao Tompson na Dinamo- Besiktas, ovo da je svirano na Par-Czv bilo bi mrtvih. I posle 2 minuta Tosic gubi loptu za 3:0. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2 Thomson. To je ono govno što je nas ubilo u Francuskoj kad je Malouda slomio zglob Mujdži bez crvenog kartona. Lucas Perez dao dva slična gola nakon asistencija Gibbsa (dobro, ono drugo je bio šut koji je golman odbio). PSG zasad gubi.
W.F.C. Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Динамо Киив ура Динамо Киив чампион... Ajmo sad Napoli u istoriju, ne sme ovo da se usere!
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Jes propala lš, uvali vengerarina španska prevara het-trik
Lord Stef Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Thomson. To je ono govno što je nas ubilo u Francuskoj kad je Malouda slomio zglob Mujdži bez crvenog kartona. Lucas Perez dao dva slična gola nakon asistencija Gibbsa (dobro, ono drugo je bio šut koji je golman odbio). PSG zasad gubi. Pazi stvarno Thomson, ja ko budala verujem nasim medijima koji ga redom zovu Tompson :D Het trik Pereza. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Da pohvalim što je i naše dete denis suarez najzad našao nivo fudbala do kojeg dobacuje
ArleKino Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) Jes propala lš, uvali vengerarina španska prevara het-trik +1 Hajd' što on, ali ova turska nesreća u Barci dala DVA. Ajvobi otvara račun ove sezone. Edited December 6, 2016 by ArleKino
Recommended Posts