Pokojni Ruxin Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Prema onome što sam video juče i danas, PSG i Monaco su poprilično bolji timovi od Arsenala i Tottenhama. Psž odavno ima jedan od najboljih rostera u evropi, a sad su najzad dodali i ozbiljnog trenera, ali ovi monakovi klinci me zaista oduševljavaju. Baš gotivna ekipa
gone fishing Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 2 nedelje bez postova u ovoj temi jasno govore da je vreme za reforme ovog formata takmičenja sa smešnim grupicama od 4 ekipe - dosadili su i bogu i narodu, imho neka smanje broj učesnika na 16, neka ih podele na 2 grupe i neka pobednici grupa igraju finalnu tekmu - termina bi bilo sasvim dovoljno a otaljavanje posla bi usledilo u maju, ne već u novembru/decembru
Nikodije Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 zapravo vreme je za nekakvu superligu, njih 16 neka se zatvore, dvokruzno 30 kola, a ostatak evrope da se podeli u gomilu regionalnih liga + neko zajednicko takmicenje, pandan danasnjoj ligi evrope
gone fishing Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 može i tako ali onda oni abi igrali domaće prvenstvo, dakle mission impossible, osim ako bi igrali jednokružan sistem, 15 tekmi 8 ili 7 kući i 7 ili 8 na strani u zavisnosti od koeficijenta
crtamOrasi Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Nama odgovara kako god da se ostali giganti dogovore. Odjebati i reprezentacije usput
Nikodije Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) mora dvokruzno kako bi marketinski bilo isplativo, i kako bi man utd sigurno gostovao u minhenu, a barsa arsenalu u londonu npr. takvo takmicenje je buducnost, ovo sada sto imamo je zamajavanje u kojem real do cetvrtfinala ne odigra jaku utakmicu Edited December 6, 2016 by Nikodije
W.F.C. Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Tako ima i da urade, 16 ili jos par klubova napravice ligu. E sad zavisi od sponzora, u kosarci je Turkish airlines pa onda Turci imaju najvise klubova, ovde ce isto tako sponzor da odredi i to je to. Ili mozda dve grupe po 12, cisto da se uguraju i Portugalci, Rusi, Holandjani... koji imaju da plate.
189- Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 zapravo vreme je za nekakvu superligu, njih 16 neka se zatvore, dvokruzno 30 kola, a ostatak evrope da se podeli u gomilu regionalnih liga + neko zajednicko takmicenje, pandan danasnjoj ligi evrope engleze nikada ne bi interesovala ovakva liga. njima je bolje sto manje jakih meceva u evropi. 4 grupe od po 4 ekipe kao nekada drugi krug ls, i da se igra 1 mec svakog meseca ili svake 3. nedelje.
ArleKino Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Nama odgovara kako god da se ostali giganti dogovore. Odjebati i reprezentacije usput Znaci, odjebati reprezentacije, postaviti video-zid na Olimpico i spremni ste za Ligu prvaka. :p
Meazza Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) engleze nikada ne bi interesovala ovakva liga. njima je bolje sto manje jakih meceva u evropi. 4 grupe od po 4 ekipe kao nekada drugi krug ls, i da se igra 1 mec svakog meseca ili svake 3. nedelje. +1000 Ili odmah na ispadanje. Logika po kojoj su grupe dosadne a liga gde bi igrale iste ove ekipe nije je veoma busna. Grupe su dosadne jer mecevi nemaju tezinu i ulog, nisu uzbudljivi. Utakmice na ispadanje su daleko zanimljivije. A takva liga bi propala veoma brzo. Osvajali bi isti ovi sto osvajaju i sad, smorila bi se publika vec posle 3 godine. Edited December 6, 2016 by IndridCold
MocaVukotic Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 samo KEŠ tu pomaže, sve ostalo je šio mi ga đura
Pokojni Ruxin Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Šta pratiti, lažni derbi ili neki muški fudbal poput pep vs rodžersara?
jiraiya Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 i ja ne mogu da se odlučim, možda neki multi prenos
El Patron Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Mogu li PSG, Barsa i Siti 1-1 i 3+, cim sam ja igrao tesko ce
Recommended Posts