borris_ Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Znam da je Arsenal u pitanju i da je studeni. Da smo u Monaco-voj formi, pobjeda ne bi dolazila u pitanje ali tu formu ocekujemo tek na proljece. Tako da i sa Aurier-om nisam siguran da bi izborili pobjedu (jedino pobjeda nam osigurava prvo mjesto). Vjerovatno emo izgubiti ili ce biti nerijesen rezultat.
ArleKino Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Znam da je Arsenal u pitanju i da je studeni. Da smo u Monaco-voj formi, pobjeda ne bi dolazila u pitanje ali tu formu ocekujemo tek na proljece. Tako da i sa Aurier-om nisam siguran da bi izborili pobjedu (jedino pobjeda nam osigurava prvo mjesto). Vjerovatno emo izgubiti ili ce biti nerijesen rezultat. Pa bicete prvi i sa 2:2, 3:3... Cak i sa 1:1 imate jake sanse jer vam dolaze Bugari, a mi idemo u Svicarsku. Ne znam kako Arsenal bez Bellerina i Cazorle protiv PSG-a moze uzeti vise od boda.
Malvo Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Sto je najgore, vizu je dobio 14 oktobra. Onda su 16. novembra povukli vizu ali su tek juce to ozvanicili. Englezi Kad se on uopste vratio u tim posle onog snimka?
Zico Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Nije bilo lose vece, 38 zutih, dva crvena kartona, 6penala.
borris_ Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Ben Arfa u prvom timu veceras. Najebali ste.
ArleKino Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Ben Arfa u prvom timu veceras. Najebali ste. Dao je one 2012. odlican gol na Emiratima za Newcastle. Dobar je Benarfara...
jiraiya Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Pa ako je neko kršio fer plej onda je to PSG, pljuvanje Engleza totalno neosnovano, pa oni ako ništa drugo jedini obezbedjuju svim učesnicima prema barem sredstva za normalno funkcionisanje, čak šta više, ne postoji liga u fudbalu koja daje bolju podlogu za razvoj i stabilnost
darkonet Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 kakav treci gol Benfike, centarsut, skok i udarac glavom, precka, odbija se do prvog igraca opet precka, novi sut i sa gol linije odbija odbrambeni Besiktasa i pritrcava Fejsa i ubacuje u gol, 3:0 za Benfiku Rostov za sada odoleva 2:2
darkonet Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 gol iz slobodnog udarca za Rostov, vode 3:2
Jeremija Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Jel' to realno da ni Arene ni RTS ne prenose Arsenal - PSG? :misko:
Recommended Posts