gervasius twinkleminkleson Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Mempfiše, nekad si bio kul lik :(
ducca Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 (edited) ajmo neki link neki lepi strim http://goatd.net/116793/watch-manchester-united-vs-club-brugge Na sledecoj utakmici obavezno vratiti Depaya na centralnu poziciju, sto bi igrao levo... Edited August 18, 2015 by ducca
zoki Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 ajmo neki link neki lepi strim Ako te ne mrzi.. Na ovo sam danas naleteo, jest da treba jedan program za strimovanje (Ace Player) ali vredi... Sa registracijom ti otvore još više kanala.. Neka modovi brišu ako smatraju da je protiv pravila Gledam Utd na portugalcima nijednom nije zastao, to kad Rus napravi radi ko lud
MancMellow Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Mempfiše, nekad si bio kul lik :( počeo da se isplaćuje ^_^
theanswer Posted August 18, 2015 Author Posted August 18, 2015 CSKA je promašio već 3 penala u ovim kvalifkacijama i opet će ući u LŠ
gervasius twinkleminkleson Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 počeo da se isplaćuje ^_^ Salu na stranu, odlican igrac, bas mi se svidjeo pretprosle sezone u PSV [prosle ga nisam bas gledao, a koliko shvatam, bio je jos i bolji]
John Coltrane Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Velika razlika izmedju branica u PL i na kontinentu-previse prostora ostavljaju, a na srecu Memfis je to iskoristio na najbolji nacin. Steta sto ne zabise jos koji. Smoling deluje sve bolje, valjda se napokon pokazuje zasto ga je SAF kupio a LVG forsirao. Briz, kao sto sam vec pisao, uposte nije naivna ekipa, plus dodati cinjenicu da im fali bar 3 standardna igaca.
Cane Vukic Prebranac Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Mempfiše, nekad si bio kul lik :( "Човјек је Тито за све нас"
John Coltrane Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Snajderlin je mrtvo puvalo celo vece, mogao bi i on malo napolje. Felaini, Erera, ko god...
John Coltrane Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Pa to hocu da vidim jebem vam mater tooooooo. Sou koji prodaje loptu, ali se odmah vraca po nju i vraca je u svoj posed, zatim sprintom ide u kontru 70m, centrira Runiju, ovaj petom poput bozanstva spusta loptu Memfisu koji promasuje, ali to je potrebno, jbeni karakter. Daj malo lopte, zajebi me poseda.
levi Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Leverkuzen je dokazao da ekipa koja ne iskoristi svoje šanse i koju sudije brutalno pokradu, na kraju bude kažnjena. kakva nepravda
Recommended Posts