clever bastard Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 U Bosni je drzava intervenisala i sve kablovske imaju i arene i sk. Moze i kod nas da se sredi, ako hoce... Online peticiju pokrenuti predati kome treba i mirni smo. :) ne znam otkud ti to? nijedna kablovska nema sk. samo total tv.
MiddleClass Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Imao sam poluinformaciju koju mi je Fei razjasnio. Slazem se da Ikom i Radijus Vektor, a u CG M-kabl imaju najbolju ponudu sporta jer imaju sve u ponudi. E oni mogu a telekom i sbb se kao svadjaju. Sprdnja@
Wesley Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Imao sam poluinformaciju koju mi je Fei razjasnio. Slazem se da Ikom i Radijus Vektor, a u CG M-kabl imaju najbolju ponudu sporta jer imaju sve u ponudi. E oni mogu a telekom i sbb se kao svadjaju. Sprdnja@ U CG, Bbm (sada Telemach) takodje ima Sk+Arenu
ArleKino Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 U Bosni je drzava intervenisala i sve kablovske imaju i arene i sk. Arene imamo, SK jok (samo jebeni Total TV). Dzaba kazna od 64.000 eura...
radisa Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Arene imamo, SK jok (samo jebeni Total TV). Dzaba kazna od 64.000 eura... Neće to SBB dati tek tako... Tih 64K evra im je nebitno...
renne Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Arena je onomad traživa velike pare po čoveku, baš kao i ŽM. Zato su i izduvali
gone fishing Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 izduvali smo mi odnosno 90% srbije kojima je uskraćena lš utorkom
djeneralche Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) Sta je uskraceno? Kosta koliko 50din po utakmici? Vecina vise uplati na tiket za istu utakmicu. Treba ukinuti i tu jednu utakmicu na rts-u. Edited August 11, 2015 by djeneralche
gone fishing Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 ma da buđavi stream vs 1080i na rts-u to je sve isto :P
levi Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) Jedan termin je obavezan valjda na zemaljskoj televiziji. Uefa ne da da sve ide na kabal To za 50 din je meni bilo negledljivo, kad sam jednom probao. Ima mnogo boljih strimova. Dobro je što ikom ima /skoro/ sve, mada se arena sve manje isplati, ako ostanu i bez nfl-a mogu da zatvaraju radnju Edited August 11, 2015 by levi
zoki Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) Ima mnogo boljih strimova. Na ovo sam danas naleteo, jest da treba jedan program za strimovanje (Ace Player) ali vredi... Sa registracijom ti otvore još više kanala.. Neka modovi brišu ako smatraju da je protiv pravila Edited August 11, 2015 by zoki
Babu Bhatt Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 U Hrvatskoj samo MaxTv(t com) ima Arenu,a bezobrazno su skupi. Većina drugih operatera daje Sk u ponudi. Radije utorkom odem popijem dva piva i pogledam s društvom utakmicu (mrzi me da lovim strimove za to) nego da monopolističkim govnima dajem pare. Sasvim mi je dovoljno ovo što imam, Eurosport za Bundesligu, SK 1,2,3 za Premiership, Primeru + mnoge druge dobre stvari.
Recommended Posts