Boza_zvani_Pub Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) The dates of the ties have been confirmed: First legs18 August: Astana v APOEL (18.00CET), BATE v Partizan, Lazio v Leverkusen, Manchester United v Brugge, Sporting v CSKA Moskva19 August: Skënderbeu v Dinamo Zagreb, Celtic v Malmö, Basel v Maccabi, Rapid Wien v Shakhtar, Valencia v MonacoSecond legs25 August: Dinamo Zagreb v Skënderbeu, Malmö v Celtic, Maccabi v Basel, Shakhtar v Rapid Wien, Monaco v Valencia26 August: APOEL v Astana, Partizan v BATE, Leverkusen v Lazio, Brugge v Manchester United, CSKA Moskva v Sporting All kick-offs 20.45CET except where shown. Edited August 7, 2015 by Boza_zvani_Pub
Jozef K. Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Arena bi trebalo da prenosi play of Poslao tapatalk
renne Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 U CG Sportklub uzeo prava za Ligu šampiona. Sutra veče prenose superkup
Babu Bhatt Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Bile su neke najave da ce Sportklub uzeti u svim zemljama prava za LS. via Tapatalk
*edited by mod Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Koliko ja znam nista od toga, bar sto se Srbije tice.
Kreator Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 da li može neko da mi objasni zašto jebena arenasport ne može da ide preko sbb-a? ako može sport klub preko sbb i IKOM, zašto to ne može i arenasport isto, šta se tu dešava?
John Coltrane Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 U Srbiji ne Pa nece valjda opet PTC 1 dan?
renne Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Pa nece valjda opet PTC 1 dan? Hoće A i sportkluba nema u telekomu, zar ne ? Tante za kukuriku
zoki Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 da li može neko da mi objasni zašto jebena arenasport ne može da ide preko sbb-a? ako može sport klub preko sbb i IKOM, zašto to ne može i arenasport isto, šta se tu dešava?Arena je u početku (oko 3 meseca ako se dobro sećam, tad sam i uzeo D3 zbog toga) bila na SBB-u ali su oni želeli da idu kao poseban pay paket, SBB-u se to nije svidelo (čitaj: malo im bilo love), ostalo je istorija.. I verovatno nikada neće biti jedni kod drugih jer je svaka televizija (SK i Arena) "ekskluziva" operatera..
theanswer Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 (edited) Arena je bitno obogatila svoj program ove godine uvođenjem češke lige. Hiljade zaljubljenika u plzensko pivo hrli ka mts poslovnicama. Edited August 11, 2015 by theanswer
MiddleClass Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 U Bosni je drzava intervenisala i sve kablovske imaju i arene i sk. Moze i kod nas da se sredi, ako hoce... Online peticiju pokrenuti predati kome treba i mirni smo. :)
Kreator Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) Arena je u početku (oko 3 meseca ako se dobro sećam, tad sam i uzeo D3 zbog toga) bila na SBB-u ali su oni želeli da idu kao poseban pay paket, SBB-u se to nije svidelo (čitaj: malo im bilo love), ostalo je istorija.. I verovatno nikada neće biti jedni kod drugih jer je svaka televizija (SK i Arena) "ekskluziva" operatera..Sk nije ekskluziva, ima je i na ikomu i sbb-u, zato i pitam. nije mi jasna ova glupa svadja.ispade da ikom ima bolju ponudu a sbb se hvali da je najbolji. Idioti.. Edited August 11, 2015 by BlackGeorge
Recommended Posts