Jump to content
IGNORED

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

theanswer

Recommended Posts

Posted (edited)

The dates of the ties have been confirmed: 

First legs
18 August: Astana v APOEL (18.00CET), BATE v Partizan, Lazio v Leverkusen, Manchester United v Brugge, Sporting v CSKA Moskva
19 August: Skënderbeu v Dinamo Zagreb, Celtic v Malmö, Basel v Maccabi, Rapid Wien v Shakhtar, Valencia v Monaco

Second legs
25 August: Dinamo Zagreb v Skënderbeu, Malmö v Celtic, Maccabi v Basel, Shakhtar v Rapid Wien, Monaco v Valencia
26 August: APOEL v Astana, Partizan v BATE, Leverkusen v Lazio, Brugge v Manchester United, CSKA Moskva v Sporting

All kick-offs 20.45CET except where shown.

Edited by Boza_zvani_Pub
  • Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

481

• John Coltrane

448

• renne

358

• Pokojni Ruxin

333

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Arena bi trebalo da prenosi play of

Poslao tapatalk

Posted

U CG Sportklub uzeo prava za Ligu šampiona. Sutra veče prenose superkup

Posted

Bile su neke najave da ce Sportklub uzeti u svim zemljama prava za LS.

via Tapatalk

Posted

Koliko ja znam nista od toga, bar sto se Srbije tice.

Posted

da li može neko da mi objasni zašto jebena arenasport ne može da ide preko sbb-a? ako može sport klub preko sbb i IKOM, zašto to ne može i arenasport isto, šta se tu dešava?

Posted

U Srbiji ne

Pa nece valjda opet PTC 1 dan?

Posted

A i sportkluba nema u telekomu, zar ne ?

Posted

Pa nece valjda opet PTC 1 dan?

Hoće

A i sportkluba nema u telekomu, zar ne ?

Tante za kukuriku

Posted

da li može neko da mi objasni zašto jebena arenasport ne može da ide preko sbb-a? ako može sport klub preko sbb i IKOM, zašto to ne može i arenasport isto, šta se tu dešava?

Arena je u početku (oko 3 meseca ako se dobro sećam, tad sam i uzeo D3 zbog toga) bila na SBB-u ali su oni želeli da idu kao poseban pay paket, SBB-u se to nije svidelo (čitaj: malo im bilo love), ostalo je istorija.. I verovatno nikada neće biti jedni kod drugih jer je svaka televizija (SK i Arena) "ekskluziva" operatera..
Posted (edited)

Arena je bitno obogatila svoj program ove godine uvođenjem češke lige. Hiljade zaljubljenika u plzensko pivo hrli ka mts poslovnicama.

Edited by theanswer
Posted

U Bosni je drzava intervenisala i sve kablovske imaju i arene i sk. Moze i kod nas da se sredi, ako hoce...

Online peticiju pokrenuti predati kome treba i mirni smo. :)

Posted (edited)

Arena je u početku (oko 3 meseca ako se dobro sećam, tad sam i uzeo D3 zbog toga) bila na SBB-u ali su oni želeli da idu kao poseban pay paket, SBB-u se to nije svidelo (čitaj: malo im bilo love), ostalo je istorija.. I verovatno nikada neće biti jedni kod drugih jer je svaka televizija (SK i Arena) "ekskluziva" operatera..

Sk nije ekskluziva, ima je i na ikomu i sbb-u, zato i pitam. nije mi jasna ova glupa svadja.ispade da ikom ima bolju ponudu a sbb se hvali da je najbolji. Idioti.. Edited by BlackGeorge