April 5, 20169 yr e pa sad i ti. otera coveka :( Ne idem ja nikud. Ovo je topic o LS a ne o bivsim pobjednicima.
April 5, 20169 yr Liverpool vodi 2:0 na Nou Campu, jos da Mascherano zabije i to je to pred revans. Nego, Suarez udario Juanfrana u prvom poluvremenu i dobio...nista. Prežali ga više, čoveče... uštedeli ste 40,000,001 funata sterlinga i za manje pare doveli Barsinog čileanskog rejecta, kud ćeš bolje?
April 5, 20169 yr Ne kupujemo od luzera.Di Maria? Cavani? @Weenie Pa kad se nismo sjetili Bentekea na vrijeme. :( Edited April 5, 20169 yr by ArleKino
April 5, 20169 yr Šta stese navrzli na simpatične luzere iz pariza? Neka ih nek uživaju u visokom društvu, neće još dugo
April 5, 20169 yr Engleskim fanovima dosadno preko nedelje pa smaraju. nemoj da si nakraj srca. bice super sledece godine. mislis da ce arsenal. totenhem i lester da prodju grupnu fazu?
April 5, 20169 yr nemoj da si nakraj srca. bice super sledece godine. mislis da ce arsenal. totenhem i lester da prodju grupnu fazu? Arsenal možda i neće
April 5, 20169 yr Di Maria? Cavani? Ma zafrkavam se, a da je Chelsea ove godine luzerski klub, to stoji. Volio bih da dovedemo Edena jer je igracina. Edited April 5, 20169 yr by borris_
April 5, 20169 yr a ostali sigurno nece? Slijep si da vidiš dalje od ovog smaračkog pimplarenja. Mahrez izmislio fudbal za grizmana i ostatak mesare
April 5, 20169 yr Slijep si da vidiš dalje od ovog smaračkog pimplarenja. Mahrez izmislio fudbal za grizmana i ostatak mesare Tim pre sam u pravu, vidim da Xavi agituje da decko dodje u Barsu.
April 5, 20169 yr Slijep si da vidiš dalje od ovog smaračkog pimplarenja. Mahrez izmislio fudbal za grizmana i ostatak mesare Lester će imati dva boda u grupnoj fazi, pod uslovom da ga ne zabode grupa smrti. Uvek bilo i biće sa one hit wonders kad ih stisnu obaveze na više frontova.
April 5, 20169 yr Sada gledam reportažu, stvarno previše lako za drugi žuti. I mesto prekršaja i intenzitet. Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6030X уз помоћ Тапатока
April 5, 20169 yr Tim pre sam u pravu, vidim da Xavi agituje da decko dodje u Barsu. E sad, ne mogu da utičem na to što španski državni projekti čerupaju ove male, zdrave, sporcke priče iz kolevke fudbala :(