Jump to content

Liga Šampiona 2015/2016, 16/17...

Featured Replies

Mislio sam da se sprdaš sa ovim, pa vidim u novinama pre neki dan

Može neko pojašnjenje - zašto??? Malo para u barsi?

ma nema od toga nista, tako je smarao za hazarda prosle godine

Da ponovim, Tores je do crvenog napravio pet faula i cetiri su bila za zuti. Oprostio mu je prva dva, druga dva nije.

Ali slusam ove na Areni. Jbt Krcmarevic je igrao fudbal, sta je cudno da spic napravi faul na pola terena?! Zeljan lopte, zeljan sanse, zeljan gola, napada na sve nacine.

ma nema od toga nista, tako je smarao za hazarda prosle godine

Ne kupujemo od luzera.

Možda Barsa nije u formi ali protiv ovakvog autobusa stvorili su i više nego dovoljno prilika i odigrali sasvim ok.

Prvo poluvreme nije bilo a od autobusa i Atletiko je bio bolji tim. Nadam se da će da ćebuju metroToresa u svlačionici zbog ovih gluposti.

Da ne zaboravimo i najsramniji crveni karon u istoriji LS, VanPerici...

Nemojmo opet o tome. Aj sto nisi u pravu... :D

ma nema od toga nista

Pa znam, toliko nema ništa od toga da nisam mogao a da ne čujem scenario :fantom:

Inače jako loša partija Mesija, sve više smeta ekipi

Inače jako loša partija Mesija, sve više smeta ekipi

+1

Bivsi igrac!

Smetaće pepu dogodine :fantom:

Ono na kraju tekme na Neymaru je bilo za crveni.

Jos jedan dokaz nedoslednosti sudije - tu je ocigledno rezonovao "Cek, ako dam i drugi crveni, onda ce stvarno biti previse, i svi ce posle tekme reci da sam navijao za Barselonu", iako je pre toga sudio svaki malo jaci faul - zuti karton.

Ne kupujemo od luzera.

javi se kada osvojite ligu sampiona.

Prodje i ovo smaranje. Sutra dva sexy meca. Volfsburg 0:4 i PSZ 3:1.

javi se kada osvojite ligu sampiona.

e pa sad i ti. otera coveka :(

Za to ces sacekati malo duze nazalost. Jednog dana cemo je i mi osvojiti (ako nafta ne ode u qrac do tada). Falicete nam iduce godine, uvjek je lijepo igrati se svama.