April 5, 20169 yr Cek, stvarno je neko gledao Farsa-Mesari prije Reding-N. Forest?! Dobija Barsa i revansu lagano...
April 5, 20169 yr Ovih 2-1 obecava odlicnu utakmicu u revansu. Dobra! :D Dobice Enrike i tamo lagano.
April 5, 20169 yr Dobila Barsa zahvaljujuci strasti Suareza. Idu dalje 100%. Bajern samo minimalac, iznenadjen sam.
April 5, 20169 yr Cek, stvarno je neko gledao Farsa-Mesari prije Reding-N. Forest?! Dobija Barsa i revansu lagano... Neki su gledali Liverpool.
April 5, 20169 yr Атлетико мора да одигра нападачки, бар полувријеме, па онда да чувају резултат... Торес им је главни адут за појачану офанзиву, али је искључен...
April 5, 20169 yr Bice dobar Nejmar kada dodje kod nas iduce godine. Mislio sam da se sprdaš sa ovim, pa vidim u novinama pre neki dan Može neko pojašnjenje - zašto??? Malo para u barsi?
April 5, 20169 yr Mislio sam da se sprdaš sa ovim, pa vidim u novinama pre neki dan Može neko pojašnjenje - zašto??? Malo para u barsi? ma pale se Arapi, na kraju ce uzeti Kristinu.
April 5, 20169 yr Mislis, strasti Torresa? nisam gledao prvo, ali verujem da bi isto zavrsilo. Barsa nije u formi definitivno.
April 5, 20169 yr Sad videh start Toresa za drugi zuti. Jeste bilo nesmotreno i nepotrebno pre svega, ali to je spic koji zeli da dodje do lopte koja je u posedu igraca koji je skoro pa zadnji-da je Tores uzeo loptu imao bi otvoren put ka golu, to bi mozda neki drugi sudija provukao bez crvenog. Ipak efekat je pojacan obzirom da je faulirani dobrano poznat po glumi.