Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

opa, stigli ključevi od svlačionice! hvala Giggsy!

je l se zna išta o formatu takmičenja, koliko nas ide u viši rang, je l moraju reflektori da se imaju, koliko stranaca?

imam utisak da će, kao i obično, nas betonligaše da izopšte iz bilo kakvog odlučivanja i samo da nam nametnu pravila takmičenja.

Hvala Giggsy, tenzija već raste :)

Ako je neko zainteresovan za 7+ u prvom kolu neka se javi. Viši rangovi stop.

Čemu sve ovo kad u svakom trenutku možeš da naletiš na utrostručenog kapitena ili tako neku glupost 

:mellow:

Sve je izgubilo smisao

u premeru™ nas ima 19, ceka se jos sam spade da dodje s odmora <_<

u ppp classic ligu ulazi svako, kod ej ostavio ros, bice i u prvom postu. oni koji su igrali prethodne sezone upadaju automatski.

Upao u beton.Au,kako sastaviti iole pristojnu ekipu,kakve su ovo cene :frust:

Edited by Bogotac

Hvala Giggsy na  pozivu i nadam se da cu uspeti da odigram bolju sezonu ovaj put , posto je prosla bila :isuse: :isuse: :isuse:

Tutanj City upao u brod :)

"Lazo Bakmaz stajl"

tim sklopljen na osnovu cena sa Transfermarket.co.uk, uz limit od 3 igrača po timu.

sortirao po ceni opadajuće i krenuo da dodajem. nisam hteo da pravim "kompromis" pa da menjam (recimo Matić sa cenom 5 umesto Fabregasa od 9, a slični su po tržišnoj vrednosti).

nF8F6La.png

Edited by Svarog

Umereno, svidja mi se.

Napravio Ligu 1 i poslao svima sa gornjeg spiska

Imaces moju podrsku na sledecoj sednici FFPPP. Jos da se i Praslin vrati pa da skidamo Tolu.

U Brodu nam fali jos jedan pa da se okrenemo samo taktici i formaciji... 

Čemu sve to, taktike i formacija, kad su uveli bench boost i ostale džidža bidže

Nema svrhe :cry:  Sve su upropastili

Kad smo kod bench boosta, jel se tu računa i ulazak drugog golmana? To bi tek bilo.. čudno

Imaces moju podrsku na sledecoj sednici FFPPP. Jos da se i Praslin vrati pa da skidamo Tolu.

Ne lazi ljude, dobro je poznato da ti i Prslin skidate samo Mocu.  :naughty:

Sta im je jadan Vukotic skrivio?