Svarog Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 opa, stigli ključevi od svlačionice! hvala Giggsy! je l se zna išta o formatu takmičenja, koliko nas ide u viši rang, je l moraju reflektori da se imaju, koliko stranaca? imam utisak da će, kao i obično, nas betonligaše da izopšte iz bilo kakvog odlučivanja i samo da nam nametnu pravila takmičenja.
Muwan Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Hvala Giggsy, tenzija već raste :) Ako je neko zainteresovan za 7+ u prvom kolu neka se javi. Viši rangovi stop.
levi Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Čemu sve ovo kad u svakom trenutku možeš da naletiš na utrostručenog kapitena ili tako neku glupost Sve je izgubilo smisao
Timmi Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 u premeru nas ima 19, ceka se jos sam spade da dodje s odmora <_< u ppp classic ligu ulazi svako, kod ej ostavio ros, bice i u prvom postu. oni koji su igrali prethodne sezone upadaju automatski.
levi Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 (edited) Adelaide - Liverpool http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-adelaide-united-liverpool-fc-football-international-friendly-matches-100002.html Tja, i onako nema svrhe Edited July 20, 2015 by levi
Bogotac Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 (edited) Upao u beton.Au,kako sastaviti iole pristojnu ekipu,kakve su ovo cene Edited July 20, 2015 by Bogotac
keljans Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Hvala Giggsy na pozivu i nadam se da cu uspeti da odigram bolju sezonu ovaj put , posto je prosla bila :isuse:
Svarog Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) "Lazo Bakmaz stajl" tim sklopljen na osnovu cena sa Transfermarket.co.uk, uz limit od 3 igrača po timu. sortirao po ceni opadajuće i krenuo da dodajem. nisam hteo da pravim "kompromis" pa da menjam (recimo Matić sa cenom 5 umesto Fabregasa od 9, a slični su po tržišnoj vrednosti). Edited July 21, 2015 by Svarog
John Coltrane Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Napravio Ligu 1 i poslao svima sa gornjeg spiska Imaces moju podrsku na sledecoj sednici FFPPP. Jos da se i Praslin vrati pa da skidamo Tolu.
adasevic Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 U Brodu nam fali jos jedan pa da se okrenemo samo taktici i formaciji...
levi Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Čemu sve to, taktike i formacija, kad su uveli bench boost i ostale džidža bidže Nema svrhe Sve su upropastili Kad smo kod bench boosta, jel se tu računa i ulazak drugog golmana? To bi tek bilo.. čudno
Tolaa Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Imaces moju podrsku na sledecoj sednici FFPPP. Jos da se i Praslin vrati pa da skidamo Tolu. Ne lazi ljude, dobro je poznato da ti i Prslin skidate samo Mocu.
Recommended Posts