Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

Dajte kod za 1 ligu,oma.

• Replies 4k
  • Views 162.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dajte kod za Draft :fantom:

Ajde malo da se pokrene rasprava o taktici za narednu fpl sezonu,koje je Vase misljenje,da lo treba uzimati jeftine odbrambene igrace,a skupe napadace,sta raditi sa sredinom trena,da li ste zapazili nekog jeftinog a dobrog igraca...

čekajte da se Prslin vrati iz nepravedne banovine

On 15. 7. 2015. at 12:18, milan037 said:

Ajde malo da se pokrene rasprava o taktici za narednu fpl sezonu,koje je Vase misljenje,da lo treba uzimati jeftine odbrambene igrace,a skupe napadace,sta raditi sa sredinom trena,da li ste zapazili nekog jeftinog a dobrog igraca...

Pa da mi svi pokradete moj savrseno slozeni tim? Ne bih rekao! 

Trenutno je na autocompleteu, ali javlja mi se da su potrebne samo 1-2 promene da bi dosegao pun potencijal -_-

cope, pa ti mozes ovdje da pises.

mogu mogu, uvek sam i mogao, nego nisam imao šta da kažem do sada  :Jova:

Moje neko licno zapazanje ovako na prvu,posto ce mi biti ovo 5 sezona ucesca u fantaziranju,na početku ne treba mnogo forisrati nove igrace,jednog najvise dvojicu.Odbrana Celzija kida na pocetku zadnjih par sezona,treba da se prostudira i raspored na pocetku sezone,zna se da po tradiciji ekipe Tonija Pjulisa primaju malo golova.Ima dosta dobrih i zanimljivih napadaca treba naci pravu trojicu Aguero od 13€ e preskup po meni,ako Benteke od u Liverpul mozda bude interesantan ali mozda ne i za pocetak sezone,Runi kao usamljeni jahac u napadu Mancestera U. je vrlo zanimljiv.Treba naći nekog novog Harija Kejna,sto se sredine tice tu Ramzi dosta opasan po gol a nije skup mnogo,ocekujem dosta i od Koutinja to je neki moj instikt...Toliki od mene za sad ovako iz glave...

Edited by milan037

On 15. 7. 2015. at 12:26, copkillah said:

čekajte da se Prslin vrati iz nepravedne banovine

Pa sta je sad?

Treba pod hitno uvesti ban za deo foruma na kom je prekrsaj ucinjen-sad zbog njegovog trabunjanja na severu foruma treba da ispasta posteno fantasy ppppucanstvno?!

Pravda za Prslina ???? !

On 13. 7. 2015. at 20:44, Bogotac said:

Dajte kod za 1 ligu,oma.

Napravi je  :fantom:

On 15. 7. 2015. at 17:51, Remi said:

Napravi je  :fantom:

Nije problem,samo neka mi neko od ovih sto vec prave lige objasni proceduru i pravim.

Edited by Bogotac

Usao u Brod, vidim da ima dosta poznatih lica i da cemo se lepo druziti!

Slabo ovo nesto ide bez Prslina da podvikne i pomazi™ <_< Napraviste li tu 1 Ligu?

bozeoce, napravis ligu i preko pm posaljes kod ucesnicima i svakom novom ko se pojavi na topicu.