April 29, 20168 yr Vardi i Ali out, a Koutinja ona svapska sisa sigurno nece izlagati naporu da putuje "labudovima". 1 transfer na raspolaganju, ziiiivoooteeeee lutalico...
April 29, 20168 yr Alija ti se ne isplati prodavati za minus 8 po tim parama, ako imas dovoljno za 11 onda taj transfer preskoci ovo kolo ;) Edited April 29, 20168 yr by ducca
April 29, 20168 yr Obzirom da i Koutinjo nece igrati 11ti ce mi biti Fosu Mensa. Misssssiiim. Radice bar -4
April 29, 20168 yr O kakvom divljanju pricas? Ja sam toliko pratio fantazi u jednom trenutnku, da sam svoj "prvi" iskoristio sa malim zakasnjenjem. Tako da je time postao i jedini WC kojeg imam ove sezone. Nije te bre sramota... Sent from my Nexus 4 grohotom se smijem...
April 30, 20168 yr Ohoho, pobeda protiv Gylfija za korak blize Premeru. Biće istraga, kako to za dve sezone od blata do Premera.
April 30, 20168 yr Evo Malkine, namestio sam tim pa idem za Rusiju. Do svidaniya :* Sent from my Nexus 4
April 30, 20168 yr užasi rotacije. jedina transfer akvizicija sedi na klupi realno, svaka čast Mjukiju, žao mi je što ga nisam ispoštovao jačim otporom. Edited April 30, 20168 yr by malkin
April 30, 20168 yr užasi rotacije. jedina transfer akvizicija sedi na klupi realno, svaka čast Mjukiju, žao mi je što ga nisam ispoštovao jačim otporom. jedno zrakoplovno brijanje. 'nako na brzinu
April 30, 20168 yr ma da, 1 rutinsko šamaranje, nije se cimao ni golmana da stavi u tim, dosta su mu Kenjara i Kresuel.
April 30, 20168 yr Biće istraga, kako to za dve sezone od blata do Premera. Jao kolega Gylfi, pa ja sam rodjen u Brodutm. Kakvo crno blato.
April 30, 20168 yr Au Malkine, al si prekopirao tim... Nije te sramota U pogadjalici sve ubo. Brm, brm Sent from my Nexus 4