Jump to content

Fantasy Premier League 2015/2016

Featured Replies

Ko vam je komesar tamo, Giggsy? 

aha

Edited by cvrlle

Bolje da ga ne cekate, valjda neko od vas betonligasa ima kod negde u privatnim porukama pa razdelite dalje ovima kojima treba...

nije lako komesaru prve, četiri kandidata a još dva mjesta

edit: još jedno

Edited by Zis

Idi bre, ja mislio da vas ima taman dovoljno :isuse:

Sta cemo sad ako se Gigsi ne pojavi, ko ce presuditi ko upada a ko ne? Prsline, Tolo?

Edited by Calavera

• Author

Ако фали код, сада сам замолио једног форумаша који га има да га пошаље Богуоцу. Ја немам тај код, иначе бих га и сам послао.

Ако има неких дилема око тога ко улази, за то је задужена Толаа :mad: У случају да је тако, нека Боготац не шаље код када га добије. Уместо тога, нека неко само напише ко се пријавио и којим редом, па јој то шибните на ПМ.

У бољој варијанти она тај ПМ неће видети, па неће моћи ни да зајебе ствар погрешном одлуком. У горој... Не желите да знате. :(

Ефит: шалу на страну, чекате Толуу да преломи, ако је нема ваљда се Гигси јави, а ако нема ни њега предност је стаж на форуму (број постова, па датум учлањења) и редослед пријављивања.

Едит 2: ко је већ ушао, не може бити избачен, бира се само од оних који су на стендбају.

Edited by Прслин

upao sam

Manc je jedan,ko je drugi

• Author

Јесте разрешили ко улази?

Ako se tako gleda,onda CrtamOrasi upada

• Author

Божеоче, не читаш постове. :isuse:

Ko je jos trazio kod, a nije usao? Nevernik, sekretar? Jedan od njih bi morao biti Bobby Bo.

Ko je jos trazio kod, a nije usao? Nevernik, sekretar? Jedan od njih bi morao biti Bobby Bo.

nevernik, sekretar i Kanzas

Promenio sam ime tima. Već :D Bolje je FCUM, više odgovara 1 nivou lige  ^_^

evo ja prepustam njima dvojici nek se dogovore ko ce od njih dvojice. Vec ucestvujem u dovoljno liga, a i draft mi je zanimljiviji

Божеоче, не читаш постове. :isuse:

Sorry :P