cvrlle Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) Ko vam je komesar tamo, Giggsy? aha Edited August 7, 2015 by cvrlle
Calavera Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Bolje da ga ne cekate, valjda neko od vas betonligasa ima kod negde u privatnim porukama pa razdelite dalje ovima kojima treba...
Zis Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) nije lako komesaru prve, četiri kandidata a još dva mjesta edit: još jedno Edited August 7, 2015 by Zis
Calavera Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 (edited) Idi bre, ja mislio da vas ima taman dovoljno Sta cemo sad ako se Gigsi ne pojavi, ko ce presuditi ko upada a ko ne? Prsline, Tolo? Edited August 7, 2015 by Calavera
Прслин Posted August 7, 2015 Author Posted August 7, 2015 (edited) Ако фали код, сада сам замолио једног форумаша који га има да га пошаље Богуоцу. Ја немам тај код, иначе бих га и сам послао. Ако има неких дилема око тога ко улази, за то је задужена Толаа У случају да је тако, нека Боготац не шаље код када га добије. Уместо тога, нека неко само напише ко се пријавио и којим редом, па јој то шибните на ПМ. У бољој варијанти она тај ПМ неће видети, па неће моћи ни да зајебе ствар погрешном одлуком. У горој... Не желите да знате. :( Ефит: шалу на страну, чекате Толуу да преломи, ако је нема ваљда се Гигси јави, а ако нема ни њега предност је стаж на форуму (број постова, па датум учлањења) и редослед пријављивања. Едит 2: ко је већ ушао, не може бити избачен, бира се само од оних који су на стендбају. Edited August 7, 2015 by Прслин
Calavera Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Ko je jos trazio kod, a nije usao? Nevernik, sekretar? Jedan od njih bi morao biti Bobby Bo.
Zis Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Ko je jos trazio kod, a nije usao? Nevernik, sekretar? Jedan od njih bi morao biti Bobby Bo. nevernik, sekretar i Kanzas
MancMellow Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Promenio sam ime tima. Već :D Bolje je FCUM, više odgovara 1 nivou lige ^_^
Kanzas siti zez Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 evo ja prepustam njima dvojici nek se dogovore ko ce od njih dvojice. Vec ucestvujem u dovoljno liga, a i draft mi je zanimljiviji
Recommended Posts