Miralem Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 to i da zna nece reci. posle bi svi isli da pitaju coveka sa tri kurca a ne njega.
Miralem Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 jedna vodila sa 2:0, a onda joj druga zabila 3 gola?
Аврам Гојић Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 SPEKTAKULARNA PLJAČKA Frizer u tangama pokrao seks-šop, ali sačekalo ga je iznenađenje
akibono Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 OVOM DEKI SE DANAS SMEJAO CEO BEOGRAD: Kada vidite zašto, duša će vas zaboleti! (FOTO)-ALBANCI UZ POVIK ALAHU EKBER ODSEKLI SU GLAVU SRPSKOM MONAHU I SVECU: JEZIVA priča koju MORATE pročitati! (VIDEO)-Polio devojku ljutim SOSOM, stavio na nju ZAČINE, pa hteo da je ISPEČE u RERNI!-TALENAT NEMA CENU: Dva brata godinama sviraju po prevozu, a niko ih ne primećuje! (FOTO) (VIDEO)
rajka Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Većina bi od ovoga napravila salatu. Ovo što on pravi je NEOPISIVO
Anonymous Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 pa dobro, red je da se vest o coveku sa dva kurca dva puta okaci. Izvinjavam se, pojma nisam imao da je ta divota već bila okačena.
Miralem Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 covek sa dva kurca odgovara na sva pitanja a ti zveras okolo i ne primecujes.
renne Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 MAGIJA (VIDEO, GIF) STAVITE KROMPIR U MAŠINU ZA SUDOVE: Kada shvatite šta sve još možete, oduševićete se!
halloween Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 (edited) DRAMATIČNA ISPOVEST RADMILE ČEKIN IZ ILOKA:[/size] Joj, lakomisleno sam guglala ovaj naslov, pa otvorila tekst. Ko je covek sa najduzim stazom u redakciji Zone sumraka? Koliko covek tu moze da izdrzi? U soku sam sto to jos uvek postoji. Edited July 17, 2015 by halloween
halloween Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Ipak je ovo neka parodija novijeg datuma... nadam se. 2 komentaraRada Jul 17, 2015 at 10:25 Molim da istražite da li je ovo povezano sa monstrumom ocem moga nerođenog deteta? Meni je najteže to što moje dete monstrum neće biti fizičko lice, jer je monstrum i neće imati ličnu kartu pa nece moci dalj od Iloka. A mi nemamo ni tavan, gde bih mogla drugo da ga zatvorim? Da mu dajem oči od vola? Odgovorite molim vas pojedoh se živa! SSvaka čast na hrabrosti ne može ovo svako a narod ne razume!
renne Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 (VIDEO) IZBEZUMIO SE: Pas se izgubio u klasju žita, pogledajte kako pokušava da pronađe gazdu
Recommended Posts