Caligula Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Ovo je onomad i Henrik postavljao pa je nestao netragom holesterol jbg ZENA JE IZASLA U HODNIK ZGRADE I DESILO SE NESTO NEVEROVATNO
Cane Vukic Prebranac Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Zašto Angela Merkel menja boje Kada je išla u Grčku, imala je zeleni blejzer, za susret sa Obamom bež, u Japanu je bila u belom, a crvene, ljubičaste i žute sakoe oblači kada je kod kuće - u Nemačkoj. Ako ste mislili da je taj izbor slučajan, varate se.
ToniAdams Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 ok, evo ti kopipejs tizer sa b92 Jedna beba u Brazilu rođena je u wc šolji nakon što je njegova majka, nesvesna da je u drugom stanju, sela na nju kada ju je zaboleo stomak, prenosi AFP.
Аврам Гојић Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) E bas ti fala edit: ode dve trecine posta, ne znam sta sam uradio Edited July 8, 2015 by Грешни Василије
AcaRadio Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) Beba rođena u wc šolji A ne, to se tako ne radi, naslov otkriva šta se desilo, to je neprofesionalno Stado se privlači sa: POROĐAJ NA NAJLUĐEM MESTU: Nećete poverovati gde je ova beba rođena! Edited July 8, 2015 by AcaRadio
Аврам Гојић Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 Sela je da se isere. Necete verovati sta se potom dogodilo
koksy Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 ok, evo ti kopipejs tizer sa b92 Jedna beba u Brazilu rođena je u wc šolji nakon što je njegova majka, nesvesna da je u drugom stanju, sela na nju kada ju je zaboleo stomak, prenosi AFP. ovaj AFP si 100% sam dod'o.
Miralem Posted July 8, 2015 Author Posted July 8, 2015 nije israla ni pola govna, a onda se desilo nesto SOKANTNO!
ToniAdams Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 gde su novine da napisu kako sam juce izrodio blizance
koksy Posted July 8, 2015 Posted July 8, 2015 (edited) toni bukvalno zasere svaki pristojan topik. Edited July 8, 2015 by koksy
Recommended Posts