July 8, 20159 yr Ovo je onomad i Henrik postavljao pa je nestao netragom holesterol jbg ZENA JE IZASLA U HODNIK ZGRADE I DESILO SE NESTO NEVEROVATNO
July 8, 20159 yr Zašto Angela Merkel menja boje Kada je išla u Grčku, imala je zeleni blejzer, za susret sa Obamom bež, u Japanu je bila u belom, a crvene, ljubičaste i žute sakoe oblači kada je kod kuće - u Nemačkoj. Ako ste mislili da je taj izbor slučajan, varate se.
July 8, 20159 yr ok, evo ti kopipejs tizer sa b92 Jedna beba u Brazilu rođena je u wc šolji nakon što je njegova majka, nesvesna da je u drugom stanju, sela na nju kada ju je zaboleo stomak, prenosi AFP.
July 8, 20159 yr E bas ti fala edit: ode dve trecine posta, ne znam sta sam uradio Edited July 8, 20159 yr by Грешни Василије
July 8, 20159 yr Beba rođena u wc šolji A ne, to se tako ne radi, naslov otkriva šta se desilo, to je neprofesionalno Stado se privlači sa: POROĐAJ NA NAJLUĐEM MESTU: Nećete poverovati gde je ova beba rođena! Edited July 8, 20159 yr by AcaRadio
July 8, 20159 yr ok, evo ti kopipejs tizer sa b92 Jedna beba u Brazilu rođena je u wc šolji nakon što je njegova majka, nesvesna da je u drugom stanju, sela na nju kada ju je zaboleo stomak, prenosi AFP. ovaj AFP si 100% sam dod'o.