August 2, 20159 yr pratim i dižem Đorđe David: Rokenrol je nekada bio stvar prestiža ZAVRŠENA NAJBOLJA GITARIJADA: Galija za kraj i novi trijumf rokenrola!(koliko sam ispratio Neša im je nekakav 'službeni' ambasador r'n'r, dok je Đoka nekakav 'službeni' potparol... sigurno su pali i honorarčići u više primeraka i po više pozicija, što je sasvim u redu, ipak je R'n'R pobedio trijumfovao :) )
August 2, 20159 yr Nije naslov ali vredi: Za vreme Hladnog rata između Sovjeta i Amerikanaca vodila se još jedna ljuta bitka - bitka za svemir. Nakon što su se Amerikanci prvi domogli Meseca, Sovjetima nije preostalo ništa drugo nego da povećaju ulog i postanu prvi koji će dosegnuti do druge planete u sunčevom sistemu http://www.blic.rs/Riznica/Istorije/579950/KOSMICKA-TRKA-Dan-kada-su-Sovjeti-prvi-dotakli-Crvenu-planetu Ne nije Venera ali dobro ako Mesec može biti planeta onda...
August 2, 20159 yr Iz parka? Jok more dobar mi ortak. Bas mi juce pripovedao kako su penzosi perverzni u dvadeset i nekoj godini zivota i kao bonus ispricao pricu o lizanju i gutanju
August 2, 20159 yr Bas mi juce pripovedao kako su penzosi perverzni u dvadeset i nekoj godini zivota i kao bonus ispricao pricu o lizanju i gutanju pa daj još detalja, nemoj ovako... na kašičicu™
August 2, 20159 yr Polako, bice u novinama. Za pocetak dovoljan je i ovaj punoletni žbun. Malo li je Edited August 2, 20159 yr by Caligula
August 4, 20159 yr NEVIĐENI SKANDAL! Na graničnom prijelazu u Srbiju SVIM TURISTIMA dijele letke ‘Oluja je genocid’ (FOTO)
August 5, 20159 yr pitam se zbog cega ljudi, kao sto je npr ovaj covek, pristaju da imaju bilo sa domacom zutom stampom. aj ono kad ti nesto treba, razumem da pristanes na ponizavanje, ali ovaj nista nema od ovoga.