akibono Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 pratim i dižem Đorđe David: Rokenrol je nekada bio stvar prestiža ZAVRŠENA NAJBOLJA GITARIJADA: Galija za kraj i novi trijumf rokenrola!(koliko sam ispratio Neša im je nekakav 'službeni' ambasador r'n'r, dok je Đoka nekakav 'službeni' potparol... sigurno su pali i honorarčići u više primeraka i po više pozicija, što je sasvim u redu, ipak je R'n'R pobedio trijumfovao :) )
Аврам Гојић Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Ovo lici na onaj brod u Far Cry 3 na kome je prva ozbiljna misija
wall Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Nije naslov ali vredi: Za vreme Hladnog rata između Sovjeta i Amerikanaca vodila se još jedna ljuta bitka - bitka za svemir. Nakon što su se Amerikanci prvi domogli Meseca, Sovjetima nije preostalo ništa drugo nego da povećaju ulog i postanu prvi koji će dosegnuti do druge planete u sunčevom sistemu http://www.blic.rs/Riznica/Istorije/579950/KOSMICKA-TRKA-Dan-kada-su-Sovjeti-prvi-dotakli-Crvenu-planetu Ne nije Venera ali dobro ako Mesec može biti planeta onda...
Caligula Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Iz parka? Jok more dobar mi ortak. Bas mi juce pripovedao kako su penzosi perverzni u dvadeset i nekoj godini zivota i kao bonus ispricao pricu o lizanju i gutanju
garcia Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Bas mi juce pripovedao kako su penzosi perverzni u dvadeset i nekoj godini zivota i kao bonus ispricao pricu o lizanju i gutanju pa daj još detalja, nemoj ovako... na kašičicu™
Caligula Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 (edited) Polako, bice u novinama. Za pocetak dovoljan je i ovaj punoletni žbun. Malo li je Edited August 2, 2015 by Caligula
Miralem Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 a sta je koj moj zbun radio u parku u to doba?
JozoMujica Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Stravični zahvati: Drevni preci Hrvata bušili su glave - na živo.
renne Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 ANABELINA ŠOK ISPOVEST: Dejan Popović Tigar me terao da mu diram smrdljivi penis!
Pontijak Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 NEVIĐENI SKANDAL! Na graničnom prijelazu u Srbiju SVIM TURISTIMA dijele letke ‘Oluja je genocid’ (FOTO)
rajka Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 pitam se zbog cega ljudi, kao sto je npr ovaj covek, pristaju da imaju bilo sa domacom zutom stampom. aj ono kad ti nesto treba, razumem da pristanes na ponizavanje, ali ovaj nista nema od ovoga.
Recommended Posts