Аврам Гојић Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Građani protestovali ispred "Savanove" (FOTO) sa ovim naslovom je sve u redu (osim onog (foto), al da ne zakeram, tako da i ne pripada bas ovom topiku. resio sam da ga ipak okacim iz jednog drugog razloga- kvaliteta fotografija. ovaj "slikar" je ocigledno zanat ucio u bugarskoj na letovanju kada je bio 2x, i na rodjendanu ortaka ono kad su se napili. a od aparature ima nokiu. pri tom pretpostavljam da je zrikav, boluje od disleksije, a i zena je pride. zajedno sa "evo vam cele price u naslovu kliknite!", "bratori, yo, check this out" i "skandalozno// OVAKO!!! je stoja KUPILA. 10 jaja, mleko i KOBASICU u lokalnoj+ bakalnici...!@" naslovima je pokazatelj izumiranja jedne staaare profesije- novinara i prateceg osoblja. uostalom, zasto bi ih i zaposljavali idavali im pare, kada ce sve ionako da potrose na vinjak. zahvaljujuci socijalnim i ostalim medijima, vesti danas mogu da pisu slucajni prolaznici, google prevodioci i ostali dokoni nepismeni mentoli. to jest, pisu se same i otprilike za dz. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=07&dd=30&nav_category=12&nav_id=1021783 ovo je zapravo dobra i tačna analiza.
katamaran Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 LUDILO U BIH: Tokom seksa nešto me je pecnulo, a onda je počeo HAOS! http://www.telegraf.rs/vesti/1685035-ludilo-u-bih-tokom-seksa-nesto-me-je-pecnulo-a-onda-je-poceo-haos
vathra Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 ovo je zapravo dobra i tačna analiza. Поготово део са дијагнозом (ово у шољици за кафу је вињак, онако искусно редакцијски).
fikret selimbašić Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 BLESAVO Penzioner (81) pokušao da ima seks sa žbunom!
Miralem Posted August 1, 2015 Author Posted August 1, 2015 penzos je opozicija pa pokusavaju da mu napakuju aferu.
vathra Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Када будете прочитали ко има овај стан у Њујорку, неће вам бити добро. (нико од Кардашијанки, омашили су наслов...
katamaran Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 KOLIKO JE SAMO LEPA PUTINOVA RUSIJA: 18 fotki koje ćete gledati sa suzama u očima! (FOTO)
wall Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 NOVI PAD AVIONA U ENGLESKOJ Letelica se srušila u toku događaja OK verovatno neki software skratio naslov, ne može čovek koji prima platu biti toliko glup.
rajka Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Trik sa aluminijumskom folijom menja život: Otklanja bol, izbacuje toksine i leči prehladu SoneSubota, 01. 08. 2015. 13:28hneregistrovan korisnikMene naprimer boli vrat.Zanima me koliko puta da obmotam oko njega,ako ovo uopste pomaze?
Aion Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 NOVI PAD AVIONA U ENGLESKOJ Letelica se srušila u toku događaja OK verovatno neki software skratio naslov, ne može čovek koji prima platu biti toliko glup. A koji bit to pun naslov bio, pa da se skrati na "... toku dogadjaja"? Ne moze ni softver biti kriv za sve.
wall Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 A koji bit to pun naslov bio, pa da se skrati na "... toku dogadjaja"? Ne moze ni softver biti kriv za sve.Ima na blicu, u tekstu se spominje taj događaj. :DNemoj da mi rušiš veru u ljude, barem ovo malo što je ostalo.
Caligula Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 penzos je opozicija pa pokusavaju da mu napakuju aferu. +1 znam coveka
Haralampije Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 (edited) Đorđe David: Rokenrol je nekada bio stvar prestiža Edited August 2, 2015 by Haralampije
Recommended Posts