Muwan Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Dakle, da imate pravo glasa u Grčkoj kako biste glasali sutra? Referendum je skroz opičen jer osim što se glasa na brzaka i na o-ruk, predmet istog je fiskalni paket koji posle referenduma više neće biti u opticaju. Možda će biti bolji, možda će biti gori, ali isti (onaj o kojem se formalno glasa) biti neće. Tako da referendum na neki način predstavlja uticaj grčkog elektorata na dalje pregovore odnosno nov fiskalni paket koji će biti osmišljen. U političkom smislu referendum je još značajniji tako da je red da se i PPP izjasni na ovu temu.
radisa Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ne mogu da glasam sa tt-a, ako je postavljen pppool, ali bi glasao za oxi. Mislim da će tako pritisak od USA i šansa da sa ova kriza što pre završi biti veći i verovatno nešto povoljniji po Grke. Ali, genereralno, kao što sam napisao i na onom topiku, USA će preseći krizu kakogod, i objasniti Nemcima da su loš lider i pregovarač, i da su oni još glavni u Evropi, te da su njihovi interesi no-no...
Sestre Bronte Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 OXI ako Grčka zbog istih mora istovremeno da kupi oružje i da kreše penzije onda nema preterano mesta za diskusiju
Time Crisis Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ne bih ni izašao, farsa od pitanja i referenduma.
koksy Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 koksy za oxi. (ne znam zašto je beli listić opcija u pulu, ti su već jednom usrali motku... šala,šala)
Kampokei Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Glasao za oxi, ali ono tudj gloginje. Ako meni, kome makar kratkorocno ni iz dzepa ni u dzep, nije bilo svejedno da kliknem na oxi na ppp, mislim da ce sutra na pravim birackim mestima klecnuti mnoga kolena. Stoga predvidjam comfortable win za nai.
Anduril Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Ne mogu da glasam sa tt-a, ako je postavljen pppool, ali bi glasao za oxi. Mislim da će tako pritisak od USA i šansa da sa ova kriza što pre završi biti veći i verovatno nešto povoljniji po Grke. Ali, genereralno, kao što sam napisao i na onom topiku, USA će preseći krizu kakogod, i objasniti Nemcima da su loš lider i pregovarač, i da su oni još glavni u Evropi, te da su njihovi interesi no-no... Ima smisla da je Americi u interesu da se Evropa dalje prezaduzuje, da se Evri stampaju, da kamate ostanu na nuli i da Goldman uzima provizije. Ako ce nesto unistiti srednju klasu u EU onda su to kazino bankari i neodgovorni potrosaci/duznici.
Аврам Гојић Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Glasao za oxi, ali ono tudj gloginje. Ako meni, kome makar kratkorocno ni iz dzepa ni u dzep, nije bilo svejedno da kliknem na oxi na ppp, mislim da ce sutra na pravim birackim mestima klecnuti mnoga kolena. Stoga predvidjam comfortable win za nai. istu stvar sam pomislio i osetio.
Kampokei Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Jel istina da je grcka crkvaja za nai? Koliko je to uopste bitno?
Hella Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 OXI, pa kako ispadne. koji si milan milutinović da jer će u slučaju distopije evropljani pohrliti u hrvatsku da se natrašaju a to se ne sme dozvoliti
Ros Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Jel istina da je grcka crkvaja za nai? Koliko je to uopste bitno? to je veoma bitno u grckoj
duda Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Glasao za oxi, ali ono tudj gloginje. Ako meni, kome makar kratkorocno ni iz dzepa ni u dzep, nije bilo svejedno da kliknem na oxi na ppp, mislim da ce sutra na pravim birackim mestima klecnuti mnoga kolena. Stoga predvidjam comfortable win za nai. +1 za sve i zbilja zanimljivo kako nije lako kliknuti na oxi čak ni ovde
Sestre Bronte Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Šta je to što NAI obezbeđuje, pa je teško kliknuti na OXI?
Recommended Posts