Weenie Pooh Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 (edited) Kotunjotm by komentator sa arene . Pa kako se kaže? Kakvi su ovo mesari jebote, više startova đonom na nogu nego na loptu. Ali nijedan žuti. Edited November 5, 2015 by Weenie Pooh
Kanzas siti zez Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Aleksandar88 nije primetio da je njihov desni bek Cotugno, o njemu je pricao komentator. Blago Georgiev
Weenie Pooh Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Pa primetio je valjda da Coutinho ni ne igra, mislio sam da hoće da kaže da se Cotugno drugačije čita.
Aleksandar88 Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Aleksandar88 nije primetio da je njihov desni bek Cotugno, o njemu je pricao komentator. Blago Georgiev To je to.
Bright Billy Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Jbt, kolko portugalskih fudbalera koji god kanal da okrenes... Isti utisak sam imao i sinoc.
John Coltrane Posted November 5, 2015 Posted November 5, 2015 Mene Molde odusevljava, cak sam poceo da trazim golove iz NOR lige. Mislim da Seltik nece lako izaci sa njima na kraj i u proslom kolu sam pricao da je kvota bila poklon na 1 (Molde dobio 3:1). Molde Ole Gunar
John Coltrane Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 BVB primio iz penala iz svlacionice, iako igraju bez Rojsa, Obamejanga i Kagave, ovaj tim BVB bi morao da pruzi vise, svi ostali su u timu. Razumem ja i putovanje i da su prosli grupu al ovo je slabo.
Mark Rothko Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 A German journalist said he is not happy for the wi-fi password during Krasnodar - Borussia Dortmund game today
Recommended Posts