November 5, 20159 yr Kotunjotm by komentator sa arene . Pa kako se kaže? Kakvi su ovo mesari jebote, više startova đonom na nogu nego na loptu. Ali nijedan žuti. Edited November 5, 20159 yr by Weenie Pooh
November 5, 20159 yr Aleksandar88 nije primetio da je njihov desni bek Cotugno, o njemu je pricao komentator. Blago Georgiev
November 5, 20159 yr Pa primetio je valjda da Coutinho ni ne igra, mislio sam da hoće da kaže da se Cotugno drugačije čita.
November 5, 20159 yr Aleksandar88 nije primetio da je njihov desni bek Cotugno, o njemu je pricao komentator. Blago Georgiev To je to.
November 5, 20159 yr Jbt, kolko portugalskih fudbalera koji god kanal da okrenes... Isti utisak sam imao i sinoc.
November 5, 20159 yr Mene Molde odusevljava, cak sam poceo da trazim golove iz NOR lige. Mislim da Seltik nece lako izaci sa njima na kraj i u proslom kolu sam pricao da je kvota bila poklon na 1 (Molde dobio 3:1). Molde Ole Gunar
November 26, 20159 yr BVB primio iz penala iz svlacionice, iako igraju bez Rojsa, Obamejanga i Kagave, ovaj tim BVB bi morao da pruzi vise, svi ostali su u timu. Razumem ja i putovanje i da su prosli grupu al ovo je slabo.
November 26, 20159 yr A German journalist said he is not happy for the wi-fi password during Krasnodar - Borussia Dortmund game today