Jump to content

Лига Европе 2015/16

31 members have voted

1. 1. У групе Лиге Европе пласираће се

• Црвена звезда
      2
    • Чукарички
      2
    • Војводина
      4
    • Партизан
      11
    • Нико
      12

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ole Gunar samo sipa- vec 2:0 protiv Seltika (btw stavih to kao fix broj 1 kvota bila 2.9, al naravno vec je neko od 19h usrao motku :isuse: )

Trener Rubina je isti Ljuba Alicic.

Ако Ливерпул изгуби од овог Рубина, који се бори за опстанак у руској лиги, на домаћем терену, онда нека се и они боре за опстанак.

Pa i boriće se sa ovakvom igrom. Klopp izgleda ništa nije hteo da menja u odnosu na Rodgersa osim tog trčanja i pritiskanja, a za to imaju snage jedno 10-15 minuta ukupno. Ovo sad što muljaju je sramota, Origi samog sebe dribla i pušta loptu u gol aut, Allena prolaze duplim pasom dva puta za pet sekundi, Coutinho centrira Lallani da proba glavom leđima okrenut golu... 

Danas Clyne ubedljivo najgori i napred i nazad.

Igra li se taj neki Gegenpressing? Weenie?

Ja igram na PES-u, odlično ide <_< Za njih ne znam šta igraju.

Dva dosta meka žuta kartona za Kuzmina, i odmah Can ugurava sa metar i po :Hail:

Klop dobar iz prekida, i Totteu su najozbiljnije pretili u prvom poluvremenu posle kornera, mada je ovaj drugi zuti bio prestrog.

Samo par minuta pre gola je Minjole sjajno izvukao loptu ispod precke, posle suta Georgieva :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Velški Nigel De Jong đonom nasrće na Blagoja negde u visini kuka :ph34r: Hoće čovek da vrati ravnotežu, da bude 10-10. Ostrvski fer plej.

Vrlo lako je Rubin dolazio do prilika par puta. Minjole izvukao cist gol kod 1-0. Malo mi je Liverpul kao muve bez glave. Napada(ca) nema, ali odbrana i dalje najlosiji deo tima.

Jel to Leiva odam uzeo traku :Hail: ?

edit: Nije. Milner je i dalje lazni ©

Edited by John Coltrane

Ne usuđujem se da prokomentarišem činjenicu da je Allen zamenjen na poluvremenu :D

Ne usuđujem se da prokomentarišem činjenicu da je Allen zamenjen na poluvremenu :D

Ja ću, Klopp nije slep, Allen će igrati još 2-3 utakmica kao starter, i možda 3-4 sa klupe i završio je, što se Liverpoola tiča...

Slično će biti i sa Lovrenom, nadam se...

Za Lovrena postoje zamene, ali Allen se rotira samo sa mučenim Lucasom.

Benteke se vraća, i to umesto Kukija :unsure:

Po pare da ce ga na zimu prodati/pozajmiti? Alena naravno.

edit: 3:1 za Olea :wub:

Edited by John Coltrane

Za Lovrena postoje zamene, ali Allen se rotira samo sa mučenim Lucasom.

Benteke se vraća, i to umesto Kukija :unsure:

Kad se Hnederosn vrati biće ih dovoljno...

A Licas i Džan su savim OK dva DM-a... I bolje ono dete da igra, nego ova budala na tom DM-u, kao rezerva...