Meazza Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Vidi stvarno, obojica imaju nos, oci i usi, cak i kosu. Tu negde slicnost i prestaje. :)
Svarog Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 (edited) bio sam večeras na White Hart Lane. surovo koliko su igrači Totenhema na snagu dobili Azerbejdžance, ko sa pionirima da su igrali. Azeri, u stvari, i nisu bili toliko loši, poveli pa se zabunkerisali i onda lepo otvarali kontre. ali džaba kada bi ih Spursi uvek (pre)stigli nazad. Son, kome je ovo bila prva utakmica na kojoj je startovao nakon dolaska od pre 2-3 nedelje, mi deluje da je već kupio navijače. sem golova imao je još par odličnih poteza. Harry Kane je jebeno božanstvo. ušao i nije ništa konkretno uradio, al celim putem nazad sam slušao bajke i bajke o tome kako je ulaskom potpuno promenio igru. još samo da proradi i za fantasy <_< Edited September 17, 2015 by Svarog
Nemanja Posrbica Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Milinković-Savić dao gol za Lazio. Na kraju su se izglupirali i primili gol nakon greške u 94. minutu. Pobednik dana je vezista Basela Elneny, opasan gol za pobedu je postigao.
John Coltrane Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 St.Etjen poveo u Rimu. Na ostalim mecevima mrtvo.
Jozef K. Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Qarabag vodi protiv Anderlehta. Poslao tapatalk
Weenie Pooh Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Mignolet, Clyne, Can, Toure, Gomez, Ibe, Allen, Rossiter, Lallana, Ings, Origi. Ne igra najbolji strelac u Ligi Evrope u aktuelnom sastavu LFC. Coltrane, znaš li možda ko je u pitanju i koliko golova je postigao?
radisa Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ofsajd kao vrata, ali, sudija je slepac... Začudo, Ibe uradio nešto kako treba...
radisa Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Naravno da nije, to je bio Origi :) Jbg, gledam bez tona, na relativno lošem streamu.. :( Ibe, 0, kao i obično...
Weenie Pooh Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Nema od koga ne mogu da prime par komada. Sion kriminalan, Liverpool tu negde. Solidan stream ovde: http://wiz1.net/channel38
Recommended Posts