SNARC Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 koje godine je poslednji put hajduk igrao neku od liga (evrope ili šampiona)? Valjda 2010. https://www.youtube.com/watch?v=oFzlrODzh4M
Pokojni Ruxin Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Posrbica :( Nisu održali projekat u minsku jbg
Korki Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 На стадиону попуњеном 1/3, ако и толико, изгуби енергетски Ред Бул од белоруса из Минска.
Nemanja Posrbica Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Ispade Salcburg na penale... Gledao sam samo produžetak i penale. RB kao da je igrao prijateljski meč.
Nemanja Posrbica Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Malo iznenađenja u PO za LE, uglavnom su povlašćeni prolazili: Steaua, Red Bull, Young Boys, Standard, PAO i Southempton. Klimavi su bili svi navedeni u poslednje vreme, sem od Engleza. Znam da su nezainteresovani, ali je ovo preterivanje. Solidna prva tri šešira, četvrti korektan. Dva tima iz Azerbejdžana i Norveške, Albanci i Belorusi. Francuzi sa četiri tima, Italijani i Nemci sa po tri, Španci i Englezi po dva. Česi sa tri predstavnika, Poljaci sa dva.
Muwan Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Grešim li ili su Rusima svi timovi prošli u LŠ/LE?
Nemanja Posrbica Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Sva tri. Lokomotiva direktno, Krasnodar i Rubin kroz kvalifikacije, mada su realno imali lagan žreb, HJK i Rabotnički. I dva u CL. Rubin je po meni najpoželjniji tim iz prvog šešira. Puno solidnih timova je ispalo iz kvalifikacija za CL, automatski je EL nešto kvalitetnija.
Cane Vukic Prebranac Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Јој брате како смарају на овим жријебовима
Cane Vukic Prebranac Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Партизан са Аугзбургом, Алкмаром и Билбаом.
Recommended Posts