Timmi Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 ma verovatgno je mislio da ce pekovic tu odvajati neku kintu a da ce klub voditi drugi ljudi, sto je i logicno. ko li bi to mogao da bude?
theanswer Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 ma verovatgno je mislio da ce pekovic tu odvajati neku kintu a da ce klub voditi drugi ljudi, sto je i logicno. što mu je to bilo teško da kaže?
mjone Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 što mu je to bilo teško da kaže? zato sto ovako ispada pametniji nego sto jeste
Кристофер Лумумбо Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 što mu je to bilo teško da kaže? pa reko je, ne treba da budes ajnstajn da bi provalio sta je hteo da kaze. evo, timmi slikovito objasnio.
frn1782 Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Bice veseo igracki kadar Ovo podseca na onu poslednju sezonu original Zvezde pod finim deckom s BG asfalta Mirkom Pavlovicem.
theanswer Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 pa reko je, ne treba da budes ajnstajn da bi provalio sta je hteo da kaze. evo, timmi slikovito objasnio. što si onda napisao verovatno? :D
Dr Arslanagić Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Darko Saric Eskobar. eh da je samo on. ali neka
Кристофер Лумумбо Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 eh da je samo on. ali neka ko je jos???
Dr Arslanagić Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Pa ti gledaš košarku mnogo više od mene. Koga si još zamjetio na utakmicama KKP a da je iz drugog oka u glavi i da se uspešno bavi biznisom? Btw, Peković i ortaci su itekako ozbiljni. On hoće da bude vlasnik KKP.
Goranz Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 E Lumumbo, Lumumbo... pa najpoznatiji srpski poljoprivrednik, svakog dana na drugoj Farmi.
Кристофер Лумумбо Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Pa ti gledaš košarku mnogo više od mene. Koga si još zamjetio na utakmicama KKP a da je iz drugog oka u glavi i da se uspešno bavi biznisom? Btw, Peković i ortaci su itekako ozbiljni. On hoće da bude vlasnik KKP. uh, sad stvarno ne mogu da se setim. mislim, da je to taj nivo.
Dr Arslanagić Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 uh, sad stvarno ne mogu da se setim. mislim, da je to taj nivo. veskobar
Recommended Posts