Kreator Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 samo da ne dodje sns, bolje i od beton lige da se krene iznova. sa alkatrazom i drugarima. Plot twist : alkatraz je snsovac ima li kraja ovim gadostima? alkatraz ...sns.. još nam samo ISIS fali.
theanswer Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Meni samo nije jasno šta ste očekivali ko će da uđe u klub posle PSD i DV? Braća Grim ili Hans Kristijan Andersen.
Lezilebovich Posted August 24, 2015 Author Posted August 24, 2015 I šta je na kraju rezultat dašnjeg spektakla ? Otišao PSD, a komisija će da smara dok se svima ne smuči i onda šutne Duleta ili će to uraditi nekako brže ? Gde su naše salate :(
Geo Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Meni samo nije jasno šta ste očekivali ko će da uđe u klub posle PSD i DV? Braća Grim ili Hans Kristijan Andersen.
goofs Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 I šta je na kraju rezultat dašnjeg spektakla ? Otišao PSD, a komisija će da smara dok se svima ne smuči i onda šutne Duleta ili će to uraditi nekako brže ? Gde su naše salate :( Nema šanse da komisija šutne Duleta, Toša mu je pajtos, a Šilobad mi nedluje isuviše nesposobno za tako nešto. Meni se čini da je rezultat ko da nam je Dule izabran na mesto predsednika, s tim što je ujedno i trener.
Lezilebovich Posted August 25, 2015 Author Posted August 25, 2015 Meni se čini da je rezultat ko da nam je Dule izabran na mesto predsednika, s tim što je ujedno i trener. A Andrija neverue
Timmy Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Dobiće Toša svilen gajtan da pokaže odanost novim gazdama.
Geo Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Da, komisija je neko telo koje ima svrhu da odrzava klub na aparatima , dok se ne javi neka ozbiljna licnost (Zeko pomagaj)
Nikola77 Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Meni samo nije jasno šta ste očekivali ko će da uđe u klub posle PSD i DV? Braća Grim ili Hans Kristijan Andersen.
Blud Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Pa aj posle nek neki Klobucar krene da se batrga za ugovor, eha!
Papovac Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 nema novih gazda, u tome je problem.Ima, i to je najveći problem. Ne svidjaju se vodji
SleeperSleep Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Ima, i to je najveći problem. Ne svidjaju se vodji duletu?
ZokiAsov Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Pozdravljam odlazak Danilovica, iako je dobrano zakasneo. Trebalo je na kraju sezone da se povuku i on i vujosevic, to bi bilo moralno, ovako na mesec dana pred pocetak sezone, samo dodatno otezava situaciju. Hvala mu za sve sto je uradio kao igrac, i pauzu i celu sampionsku 92 sezonu, pa i za sabonisa, ali ovo je neka druga prica. Cinjenica je da je on u ulozi prezidentea ostavio los utisak. Bio je neka verzija Milana Milutinovica, nije se mnogo mesao u svoj posao. Na utakmice je u poslednje vreme dolazio ako nema nista zanimljivo u kafani i pustio Vujosevica da de fakto upravlja klubom, sto naravno nije naislo na neki otpor kod starih fajtera Sikija i Tose. Zasluzan je za tih 5 miliona duga koje je onako uzgred spomenuo koliko i DV, jer su svojim burazersko ``transparentnim`` upravljanjem do njega i doveli. A taj sistem i propadanje je pocelo jos za vreme Djitlera, dakle pre prvog predsednika vlade koga svi kunu a koji je samo dolio ulje. Ne vidim kako ce se situacija razvijati, verovatno drzava Vucic nece dozvoliti bas da propadne Partizan u potpunosti jer on o svemu sto mu moze doneti ili odbiti koji procenat glasova vodi racuna. Opet ne vidim neki veliki razlog da neko iz vlasti ulece u kk, jer za razliku od FK gde jos ima fino da se ukrade od prodaje igraca i evropskih takmicenja, ovde to nije slucaj. Isto vazi i za stare asove, ljubav je ljubav ali posao je posao. Verovatno ce nam dati neki dinar da zivotarimo i koljemo se s megom i doktorom ko ce biti drugi iza neprikosnovene evropske zvezde, koja je svoje probleme,dugove i budzet od 5-6 miliona resila agilnom upravom, transparentnom prodajom sezonskih i lojaliti karticama.
Geo Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 (edited) Dobro sada idemo u krajnost, trinaest titula , ne znam ni sam koliko kupova i jadrana tacno , u evropi 3 x top8 , final four ... Tesko da se to moze nazvati neuspesna vladavina na mestu rukovodioca, posebno ako se uporedi sa ostalim velikim klubovima iz regiona! Cinjenica je da se nije bas najbolje snasao dolaskom ostrascenih naprednjaka na vlast, i to je to, idemo dalje ... Edited August 25, 2015 by Geo
Recommended Posts