Heaviside Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Posle decenijskog hajpa oko KKP oni nisu u stanju ni kintu za prevoz da namaknu...ako troika pod hitno ne ode, sledi katanac ili neka fuzija, samo ne znam sa kim. Miško nema teorije da bi se latio takve rupe bez dna.
Timmy Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Covek na mestu predsednika bi rekao: "Ne igramo Eurokup. Ja podnosim ostavku jer sam kao predsednik uporopastio klub."
Timmy Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Ali sto je najgore ovo najverovatnije znaci da ide Milutinov. Nema smisla drzati ga da igra samo ABA. I muceni Edo. Jedino ako se stvarno ispostavi kao sto se pominjalo da ce da osustvuje cak do novembra, pa ne bude mogao da se proda.. I Tepa mislim da ce da ide. I ko jebeno ostaje, Dalo, Vanja, Andric, Bezbradica, Milutinovic, Bozo i Glisic. Kako ne zaplakati
Goranz Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Dobro, to je realnost. Nemaju ni BiH, Makedonija, Albanija i Moldavija (zemlje iz našeg finansijskog "miljea") jake košarkaške klubove.
theanswer Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Chad Ford sad kaze da ce Milutinov biti u prvoj rundi
freakns Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Dobro, to je realnost. Nemaju ni BiH, Makedonija, Albanija i Moldavija (zemlje iz našeg finansijskog "miljea") jake košarkaške klubove. danas svako zna da igra kosarku
SNARC Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Hvala mu od srca za sve. Kad se setim kako je delovao neobicno kada je tek dosao iz Radnickog..i u kakvu se zver pretvorio one sezone pre povrede. Pretpostavljam da ne bi potpisao za njih da nema sigurna uveravanja da ce Alba dobiti WC za EL.
Timmi Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 ok za njega. do jaja mi je kako uvijek ima nekih milion insajdera, a po pravilu pravu vijest prvo procuri tako sto klub zvanicno objavi da je gotov posao.
Lezilebovich Posted June 25, 2015 Author Posted June 25, 2015 ne znam kada je Alba pustila vest, ali na određenom grobarskom forumu se moglo sinoć pročitati o Milosavljeviću i Albi
goofs Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Hvala mu od srca za sve. Kad se setim kako je delovao neobicno kada je tek dosao iz Radnickog..i u kakvu se zver pretvorio one sezone pre povrede. Pretpostavljam da ne bi potpisao za njih da nema sigurna uveravanja da ce Alba dobiti WC za EL. +1 hvala mu za sve i puno srece u daljoj karijeri. Je l Sasa jos uvek vodi Albu?
Kanzas siti zez Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Nek mu je srecno! Nek pokida u repki i u Albi pa da zabode neki turski klub.
Recommended Posts