Timmy Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Jbt, da onog nije usralo sa 10m o tablu sad bi imali mec loptu. Ajd da se slozimo da to ne pominjemo i ne geldamo tako :(
J.R. Cash Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Jebote Vilson je imao opako pomracenje danas. Ali dobro valjda ce da se iskupi u narednoj. E da je samo danas.
theanswer Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) jebote kad je počela utakmica ja pisao liveblog :) ovo što je danas vilson odigrao je ubedljivo ali ubedljivo najlošija utakmica nekog igrača ikada da sam ja gledao. jebeš mi sve ako preterujem. čak mislim da ono mitrovićevo nije bilo faul, ali nije ni ono na simonoviću pre toga. Edited June 7, 2016 by theanswer
renne Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Dobro, ovo zadnje je bilo do dodavaca a ne do Vilsona. Jbt, da onog nije usralo sa 10m o tablu sad bi imali mec loptu. A da vrapca nije usralo sa 20?
Fins fleet Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Na sajtu ladno nema raspored za 4. Mislili da cemo sigurno izgubiti.
bradilko Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Na sajtu ladno nema raspored za 4. Mislili da cemo sigurno izgubiti.+1
Fins fleet Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 A da vrapca nije usralo sa 20? Sad bi igrali produzetke. :D Ma salim se. Pre svega, ko zna kako bi se ova odvijala da je bilo 1:1.
theanswer Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Ajd da se slozimo da to ne pominjemo i ne geldamo tako :( jel miler i dalje najbolji igrač koji je igrao ovde? :) od pet utakmica ove godine od kad je džikić došao, miler je odigrao jednu dobru, cirbes takođe.
Timmi Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Na sajtu ladno nema raspored za 4. Mislili da cemo sigurno izgubiti. pa kako da bude raspored ako ne znaju da li ce se mec igrati? nego, niko od tolikog gledanja u sudjenje da vidi korake vrapca (ili vrabca?) prije onog kosa?
MiddleClass Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 jel miler i dalje najbolji igrač koji je igrao ovde? :) od pet utakmica ove godine od kad je džikić došao, miler je odigrao jednu dobru, cirbes takođe. Jeste najbolji jer nije mjerilo derbi. Cirbes je veceras bio odlican.
Fins fleet Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) pa kako da bude raspored ako ne znaju da li ce se mec igrati? nego, niko od tolikog gledanja u sudjenje da vidi korake vrapca (ili vrabca?) prije onog kosa? Onako kako ga ima na sajtu nba.com? edit: naravno, zajebavam se.za klubastvo. Edited June 7, 2016 by Fins fleet
copkillah Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 bilo je faulova nad Vilsonom sad u finišu ali to ne menja da je kompletni moron
copkillah Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 A da vrapca nije usralo sa 20? nije ga usralo jer je hteo da pogodi usralo bi ga da se bacio po loptu u aut da je spasi i pogodio
Recommended Posts