MiddleClass Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 (edited) Ne diraj nam Yolo Vrabca Ipak nam je Vrabac donio pobjedu. Da nije zaigrao vrhunsku odbranu i izbacio loptu u aut 6 sekundi prije kraja Jovic bi zasrao nesto sigurno. Edited June 6, 2016 by MiddleClass
theanswer Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) koja smo mi razbijena banda na terenu, ovo već sad ide i do džikića. u životu nisam gledao četvrtinu da je neka ekipa napravila ovoliko gluposti u napadu. ljubitelji miloša teodosića nadam se da gledaju povodom njegove odbrane na vilsonu na ep miler pravi mnogo glupe faulove, njihova je sreća što smo mi toliko loši da to nismo iskoristili u drugoj a ni sada aranitović u misiji kako zagraditi jebenog branka lazića, vrabac u istoj misiji kako dozvoliti jebenom branku da istrči kontru i zakuca dok sam ja na svojoj polovini Edited June 7, 2016 by theanswer
theanswer Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 znači dajte novici i džonsu da igraju pik do kraja utakmice svaki jebeni napad, ovi ostali nek ostanu u odbrani.
J.R. Cash Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Ukljucih se od sredine druge. Slabo zatvorena cetvrtina, ali ne igramo lose.
theanswer Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) Vilson za svo vreme na terenu nije apsolutno jednu dobru stvar napravio. Ama baš nijednu. Nula. Da ga bar usere nešto jbt slučajno. Na drugoj strani sa Aranitovićem na kecu smo malo sigurniji u napadu, nisam ni u snu mislio da ću ovo ikad napisati ali je zato možda i najlošiji defanzivac koga sam ikad gledao. Igrači od kojih očekujemo da budu okosnica tima ili su tu da ubace neki šut kao Andrić prošle godine konstantno ne mogu da ubace taj jedan jebeni šut, tako i Vanja ovde, o Muriću da ne pričam, da je u mene uloženo toliko nadanja i rada kad dođem kući sa tekme sedeo bih i plakao jer je Novica jebeni bogotac u ovoj fazi svoje karijere za celu jebenu ekipu zajedno. Izuzimam Džonsa. Edited June 7, 2016 by theanswer
J.R. Cash Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) 28% suta u prvom poluvremenu Williamsov step back Wilson Edited June 7, 2016 by J.R. Cash
Timmy Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Prestrog si prema njemu, veliki minuti na njemu bez Cveleta.
J.R. Cash Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) Strpi se jos cetvrtinu i po. Kakvu cetvrtinu je odigrao Williams. Edo hvala kurcu! Edited June 7, 2016 by J.R. Cash
theanswer Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 (edited) Prestrog si prema njemu, veliki minuti na njemu bez Cveleta. nisam zaista, jesu veliki minuti ali brate za te velike minute moraš nekad dobro nešto da uradiš a on je imao za sada možda jedan ili dva dobra poteza ukupno. bez zezanja. jao kako se buni mitrović za ovaj faul i koji faul posle toga, ma mrš Edited June 7, 2016 by theanswer
Lord Stef Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Mi cemo ovo 'ladno da dobijemo i tek onda ima da ispizim zbog druge utakmice. Williams je bogotac :D Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
copkillah Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Prestrog si prema njemu, veliki minuti na njemu bez Cveleta. Nije do minutaže već do toga što prosto nume
J.R. Cash Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Pa najlosiji je bio na onoj utakmici na kojoj je i Cvetkovic igrao.
copkillah Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Pa najlosiji je bio na onoj utakmici na kojoj je i Cvetkovic igrao. Mi smo tada i pali kada je razigranog Cveleta zamenio Vilson, da se ne 'ladi. Posle toga je sve krenulo nizbrdo.
Recommended Posts