ljakse Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 aha, taj fazon. neće peder cigan objašnjavati Link to comment
Djolle Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 prvi post sam objašnjavao đoletu šta je blud hteo da kaže, pošto đole nije skontao taj prefinjeni humor. moraćeš bolje da izvršiš istragu theanswera sledeći put, ovo ti nije bilo mnogo pametno jebiga. Vidiš gde te dovede objašnjavanje... :) Inače, Partizan će sledeće sezone moći samo da sanja igrače tog ranga, bar kako sada stvari stoje. Link to comment
Lezilebovich Posted July 9, 2015 Author Share Posted July 9, 2015 Pavlović nas je ukopao ove sezone u najbitnijim mečevima, to stoji. Stoji i da se ponašao kao kreten veći deo serije protiv malog gradskog nam rivala. Ali ja i dalje ne mogu da ga mrzim. Dečko je došao da igra dve sezone kod nas kada to nije morao, molili ga, kumili i on došao, igrao na dođem ti i ispod svoje tržišne cene. Hvala mu puno i neka mu je sa srećom. +1. Link to comment
Timmy Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 (edited) Ima li vesti za Tepu? Ja koliko čujem i dalje je bez ugovora... Edited July 9, 2015 by Timmy Link to comment
Lezilebovich Posted July 9, 2015 Author Share Posted July 9, 2015 Dosta tek sam se sad setio na šta me podseća ovo moderatosko obraćanje :) Link to comment
katamaran Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 (edited) u nedavno okončanoj sezoni u proseku u ABA ligi u dresu Partizana beležio je 1,9 poena, 3,7 skokova i 1,9 asistencija po meču. Jel moguce da je imao bas ovoliko ocajne brojke? edit: sanse nema Edited July 9, 2015 by katamaran Link to comment
goofs Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Naravno da ne, ovo vise lici na brojke deteta Daloa. Link to comment
katamaran Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Progutali su cifru. 11.9 poena http://www.abaliga.com/player/182/Aleksandar_Pavlovic Link to comment
BarryWhite Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 U prvom momentu mislio sam da je u pitanju Tepiceva statistika i nije mi delovala nemoguce :D Link to comment
Jimmy Kowalski Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 To cemo videti da li se zajebao ili ne. Njih dvojica imaju normalnu komunikaciju, za razliku od SP-a i Duleta. To je uslov za dobru saradnju. Djordjevic sigurno zna zasto ga je zvao i kakvu ulogu mu je namenio.. Link to comment
Timmy Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Sve to stoji, ali opet mislim ono sto sam napisao. Nije Sasa u glavi vise profesionalni kosarkas. Mada ako krene ozbiljno i na vreme da trenira, svasta je moguce. Ali sumnjam. Link to comment
Jimmy Kowalski Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Pa ako ne misli da trenira ozbiljno, onda se on zajebao, a ne drugi Sale. :D Link to comment
Recommended Posts