Malvo Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 ako vam je ovo sezona stabilizacije, onda na terenu nemate šta specijalno ni očekivati osim da trener stekne iskustvo, što je možda i najvažnije, i da selektirate/napravite trojicu-četvoricu igrača za prvih deset ekipe koja bi sledeće sezone (ovde jova smajli) jurila polufinale i makar iz prikrajka jurila trofeje. jedan je aranitović, drugi verovatno vrabac, treći možda cvetković... možda vam ova zajebancija sa dovođenjem pet igrača nije potrebna, ali ako procene da time mogu do četvrtog mesta... mi čekamo.
bradilko Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Kakav crni plej-of, sa Debelim bi to mozda bila mogucnost, sa Perom nema sanse. Ne gine nam sredina tabele, dva mesta gore-dole ne prave nikakvu razliku. dujan je zavrsio.ne bi ni on sa ovim igracima nesto bolje prosao.nemojmo se zaludjivati.a i on je postedjen,da ne ulazimo o cemu se tu radi..sredina je vrh jebiga i lejkerse i seltikse pumpaju ovih godina.sta sad.neka se bahate opakim treninzima gde puca parket i slicno..na kraju ce od svega ostati 1 nebojsa ilic
goofs Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Jeste zavrsio, i to je sve ok, ali treba biti iskren i reci da je on trenutno sigurno u stanju da napravi bolju pitu od govana nego Pera.
bradilko Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 ne bi postojali.takav je hajduk nas premijer.zvezda mu je fetis.ne juri zene,nista lov,zaljubljen u zvezdocku i to nam je to.dobar je pera,daleko bolji od jovanovica pre par godina.igra partizan ono sto mora.kod onog su svi delovali zbunjeno.sad,dal je zvao time out "na vreme" i slicno su preterivanja.meni su najjaci kecman i avdalovic :D.sta tamo avdalovic tihi radi, ne znam.onaj cvikeras mi se jedini cini da radi nesto tamo.ova dvojica su nekakvi lozaci al stidljivi.sve na stranu, ovo mi je najdragi partizan i nerviram se i volim ih vise nego bilo koju generaciju.tako to ide ;)
Zavrzan Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 pa i cetvrto mesto ne donosi nista ako bude bambergovanja u playoff-u
goofs Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Pa ne donosi, pisao sam o tome pre 10ak strana, isti je djavo da li cemo biti u sredini tabele i 4ti u plejofu. Nama je ove sezone bitno da ne ispadnemo iz ABA i da je obezbedimo kroz KLS, takav tim imamo.
Timmy Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Ne uspeh ni sekundu da pogledam. Baš mi je iznenađenje Aranitovic. Na prošloj tekmi komentarišem kako je dve godine stariji od Vanje, a da ga je ovaj dosta prešišao i da izgleda ništa od njega. Kad on razvali na teškom gostovanju :o Nego jesam ja pisao šta mislim o Boži
Geo Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 ne bi postojali.takav je hajduk nas premijer.zvezda mu je fetis.ne juri zene,nista lov,zaljubljen u zvezdocku i to nam je to.dobar je pera,daleko bolji od jovanovica pre par godina.igra partizan ono sto mora.kod onog su svi delovali zbunjeno.sad,dal je zvao time out "na vreme" i slicno su preterivanja.meni su najjaci kecman i avdalovic :D.sta tamo avdalovic tihi radi, ne znam.onaj cvikeras mi se jedini cini da radi nesto tamo.ova dvojica su nekakvi lozaci al stidljivi.sve na stranu, ovo mi je najdragi partizan i nerviram se i volim ih vise nego bilo koju generaciju.tako to ide ;) Na osnovu cega si zakljucio da je daleko bolji od Jovanovica ? pa i cetvrto mesto ne donosi nista ako bude bambergovanja u playoff-u Valjda donosi ULEB kup ? Ili je najbolje da i sledece godine ga propustimo i cekamo neka bolja vremena(mega sns sponzore)
bradilko Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 sigurno ne na osnovu titula.kakav je imao tim i koliko je lutao i menjao i kako smo igrali, to je bilo vece dno nego sad.negledljivo.jovanovic nije znao gde udara.kod pere se igra kako se mora i tu bi svaki zivi trener postavio igru isto.mozda bi neki iskusniji neku sitnicu odradio bolje.vrlo ograniceni igraci i tu nije pera nista kriv. timmy premijer
Geo Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Ja sam recimo ubedjen da bi isti taj Jovanovic deset puta bolje vodio utakmice i verovatno napravio malo bolju selekciju igraca od kukolja sto ima na raspolaganju...
bradilko Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 mozda bi za nijansu vodio bolje utakmice.iskusniji je.. i tele bi naucilo ponesto.selekcija je mahom dujanova a i nema mogucnosti za bolje
Geo Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 (edited) Velika vecina tima je potpisala posle Vujosevica , nebitno , mozda stvarno nije moglo da se nadje nista bolje ... Slazem se naravno i da je Vlada J. pravio mnogo gresaka , vise mi je zasmetala konstatacija da je Pera mnogo bolji od doticnog, jer po meni on apsolutno nipocemu do sada nije nagovestio zasto je bas on nas trenerski prospekt (mislim na samo vodjenje utakmica, nevezano za vise-manje ocekivan polozaj na tabeli) Edited October 11, 2015 by Geo
Timmy Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Kakva bre selekcija. Bilo je kupuj ko hoce da igra ispod cene. I to nam je sto nam je. Godina da se prezivi i nista vise.
Recommended Posts