theanswer Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Skautirao igrace ili...? Ima jedan solidan Indijac Četvrtfinale azijskog prvenstva, gde to da se ne gleda.
PYM Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 off topic djolle, jel mogu negde da se nadju sastavi kls ekipa? Сајт КЛС -а или онај сајт еуробаскет ...
Miralem Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 edit: Vanja novi kapiten.. wtf? hteo sam da kazem kako je sumanuto dati nekom ko je jedva napunio 18 godina, tek potpisao ugovor i nije se bas naigrao u prosloj sezoni da bude kapiten.. ali onda bi usledilo pitanje- a ko drugi?
Timmy Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ja sam očekivao Čedu. Gotivim Vanju dosta, al je rano da bude kapiten. Al valjda zna Pera što je ovako odlučio :)
goofs Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Verovatno racunaju da ni Kosta ni Ceda nece biti tu dogodine, ali da Vanja hoce. Meni je ovo ok. Realno, Pera je tu glavni kapiten.
Miralem Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 bilo bi malo cudno da kapiten bude neko ko je tek dosao/ vratio se u tim. a nije bas da su ceda i kosta neke legende. da se ja pitam ne bi niko bio kapiten, vanji ispadaju klikeri iz dzepa, andric kao epizodni igrac ne moze, a tek djumara...
Geo Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Da Slovenac nije povredjen,najbolje bi bio resenje(kvalitet,srcanost)... Послато са D6683 уз помоћ Тапатока
Jimmy Kowalski Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Nama je pitanje kapitena najmanji problem ove sezone..
bradilko Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 samo bez pritiska ove sezone.trebalo je to i ranije al aj sad.. posle tolko godina dominacije da se nerviramo??jos u ovo zlo doba po drzavu? kompliment! nek panteri-vazduplohovi vrse svoju duznost.samo ih treba pustiti da se razmasu
hazard Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Ima jedan solidan Indijac Četvrtfinale azijskog prvenstva, gde to da se ne gleda. offontopic: Južna Koreja viđena za domaćina turnira za OI? Nisu uspeli da uđu među prvih 4.
Djolle Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 (edited) off topic djolle, jel mogu negde da se nadju sastavi kls ekipa? Vidim da si vec dobio odgovor. :) Ups, nema jos uvek, bice verovatno posle prvog kola. Edited October 2, 2015 by Djolle
pbg12345 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 uzasan im je sajt. u svakom smislu. bar bi oko toga mogli da se potrude zna li se u kakvom sastavu nastupa partizan danas? da li cvetkovic i perovic imaju pravo nastupa i ako da, u kakvom je stanju ovaj drugi? pre svega da le je zdrav?
theanswer Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 offontopic: Južna Koreja viđena za domaćina turnira za OI? Nisu uspeli da uđu među prvih 4. Stvarno nemam pojma, kad bi Kina izduvala za direktan plasman, eto njih kao domacina kontam.
Recommended Posts