yolo Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 (edited) vozio pandu prethodne generacije 1.3 mjet sa 4x4 pogonom. prejebeno dobro, vuca i hendling je prosto neverovatan u toj sprezi pogona na svim tockovima sa obrtnim momentom. ali mi se ne svidja na autoputu cim se predje 120km, pati od tipicnih bolesti malih automobila, vrlo osetljivo na bocni vetar i ume da bude neprijatno ako se zaletis u dugu krivinu sa nagibom. da nije toga, mislim da bih ozbiljno uzeo u obzir kada bude doslo vreme za zamenu jer je sve ostalo po mnogim parametrima bolje od ovih prosecnih vozila kompakt klase koja se nude. ako budem prestao da koristim vozilo za duza putovanja onda je ovo 1/1 sigurna kupovina... Edited August 14, 2015 by yolo
namenski Posted August 14, 2015 Author Posted August 14, 2015 Na primer, ima li smisla da obican auto za obicne ljude ima preko 2000 ccm, danas mozda vec i 1600? Da li je autu potrebno vise od cca 130 KS? Serem. Dodge Challenger, model za 2015, varijanta SRT Hellcat, 707 ks, 6200 kubika. Kamionska snaga, kamionska kubikaza. A ima i siberdah.
wall Posted August 15, 2015 Posted August 15, 2015 Baš sam hteo citirati prvi post. :D Za neki normalan novac (ako to postoji) škoda superb ima sve što bih poželeo, kada govorimo o tom segmentu.
Indy Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Idealan auto ne bi trebalo da se servisira, ili bi servis (na odredjeni rok, npr 3-5 godina) trebalo da je ukljucen u cenu auta. Posto ovde apsolutno ubivaju s tim, ja sad za cenu veceg (redovnog) servisa mogu da kupim stari polovan auto... Sto je otprilike mehanizam kojim te uteruju da i kupis nov (nov) auto, kod koga su redovni servisi jeftiniji.
Recommended Posts