Zavrzan Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 (edited) namenski, da si video kakvu je nesreću moj bivši kolega preživeo vozeći land cruisera, možda ne bi bio tako kritičan prema suv :) rav4 je tipicni suv,lend kruzer je dokazani terenac koga svrstavaju u tu kategoriju.Kad smo vec kod tojote pade mi na pamet fj Edited June 22, 2015 by Zavrzan
Indy Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Jeremy Clarkson je jednom rekao nešto kao (i ja se složih) Subaru Legacy Outback je generalno najbolji ("savršen") auto.
wall Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Navigacija mi poslednja stvar, ove na telefonima više nego dobro odrađuju posao ali nisam siguran za manuelni vs automatik... Nekako mi automatik ide u grupu bilo bi lepo. Dosta je jednostavnije upravaljati i drugim uređajima dok voziš. I da farovi, što bolji, veći, jači...
Tale Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Jeremy Clarkson je jednom rekao nešto kao (i ja se složih) Subaru Legacy Outback je generalno najbolji ("savršen") auto. +1 I takav auto bi pokrio 90% potreba stanovnika planete.
namenski Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 rav4 je tipicni suv,lend kruzer je dokazani terenac koga svrstavaju u tu kategoriju.Kad smo vec kod tojote pade mi na pamet fj Ovo me podsetilo: upotrebljiviji i terenskiji od onog novokomponovanog nazovi Hamera. A i evolucija ove sorte je bila smesna da ne kazem besmislena, na primer poslednji ozbiljan terenac za obican svet, dakle mali, kratak, kompaktan, relativno jeftin: Pa Tojotin odgovor na njega, malo skockan, ali je to jos uvek to: Da bi se, samo deceniju kasnije, zavrsilo sa monstrumom: Poraslim skoro za metar i ugojenim skoro 500 kila.
SleeperSleep Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 rav4 je tipicni suv,lend kruzer je dokazani terenac koga svrstavaju u tu kategoriju. u pravu si.
wall Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Ovo me podsetilo: upotrebljiviji i terenskiji od onog novokomponovanog nazovi Hamera. A i evolucija ove sorte je bila smesna da ne kazem besmislena, na primer poslednji ozbiljan terenac za obican svet, dakle mali, kratak, kompaktan, relativno jeftin: Pa Tojotin odgovor na njega, malo skockan, ali je to jos uvek to: Da bi se, samo deceniju kasnije, zavrsilo sa monstrumom: Poraslim skoro za metar i ugojenim skoro 500 kila. Ali recimo ozbiljna mana ovog drugo je bočni vetar.SUV visina traži i SUV međuosovinsko rastojanje. Ko je s onim suziki-kad-porastem-biću-suv na autoputu preticao šleper zna na šta mislim
namenski Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Ko je s onim suziki-kad-porastem-biću-suv na autoputu preticao šleper zna na šta mislim А шта ћеш са сузуки-кад-порастем на аутопуту? :D
Time Crisis Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 А шта ћеш са сузуки-кад-порастем на аутопуту? :D Većina SUV nije videla poljski put. Zato su i narasli u krajnjoj liniji. :)
wall Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 А шта ћеш са сузуки-кад-порастем на аутопуту? :DPravo pitanje je šta će ti takav auto?U njega teško da stane išta potrebno za neke outdoor aktivnosti(npr oprema za kampovanje, štapovi, puška, zec kapitalac).
namenski Posted June 22, 2015 Author Posted June 22, 2015 Većina SUV nije videla poljski put. Zato su i narasli u krajnjoj liniji. :) +1 I proizveli besmislenu modu. Pravo pitanje je šta će ti takav auto? U njega teško da stane išta potrebno za neke outdoor aktivnosti(npr oprema za kampovanje, štapovi, puška, zec kapitalac). Ako je tako, trziste ima resenje :P : Zezanje na stranu, i uz uvazavanje primedbe da se radi o malim automobilima: imao sam na umu terenski auto za relativno male pare sto Samuraj svakako jeste. Obaska sto nema terenskog auta, ozbiljnog, sa medjuosovinskim rastojanjem vecim od cca 2 metra, mozda malo jace: to je prosto fizicka cinjenica i sve izduzene izvedenice, od Land Rovera pa na dalje su sto se pravog kretanja po pravom terenu tice, ogranicene upravo tom cinjenicom. To je, izmedju ostalog, i jedan od razloga sto ozloglasena Niva ima bolju prohodnost od sega mega takozvanih terenaca, a sto ono cudoviste od UAZ-a dere sve od reda. Tehnika k'o tehnika: sve je kompromis ili 'ako ne platis na mostu, placas na cupriji': vise prostora, manje mogucnosti za lomatanje. Ali da se ovo ne pretvori u raspravu o terencima, to je tema za sebe :)
Bujodrag Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 ozloglasena Niva Što je ozloglašena? Meni se svidja a spadam u one koji automobile razlikuju uglavnom po boji i broju točkova.
Recommended Posts