Jump to content
IGNORED

Mađarski zid: izbeglice sa Bliskog istoka i iz Afrike u Srbiji i regionu

zmanic

Recommended Posts

Posted

ovo sto radi Radoye je sramota: losi prevodi, nenavodjenje izvora, namerno izvrdavanje cinjenica i prezentovanje vesti koje se uklapaju u njegovu istinu.

on ima neku predstavu u svojoj glavi i onda je projektuje tu, svojim istomisljenicima.

on lozi a druzina se pali jer, eto, ima neko ko je gori i od nas.

Izvor je http://magyarhirlap.hu/ sto sam vec rekao nekoliko puta, dnevna novina bliska Orbanu koja je prakticno neformalno glasilo Fidesza. Izbor vesti ide njima na dusu (s tim da je njihov izbor takav kakav je dodatno filtriran i iz njega pobrano ono sto ima veze sa temom - sigurno da necu prenositi vesi o subvencionisanju poljoprivrede ili sportske rezultate).

Sto se kvaliteta prevoda tice, siguran sam da moze i bolje. Ako primetis sta pogresno, slobodno ispravi, nema nikakve frke.

U ove ostale konstrukcije ipak ne bih ulazio, to ko sta ima u svojoj glavi.

Posted

Istini za volju, ne bi smetalo da radoye navede izvore.

eto i to je reseno.

sad su na redu ova dvojica, da vidimo da li su njihove primedbe utemeljene ili je u pitanju orbanisticka histerija i ad hominem blacenje ljudi. dobro, ovo drugo ostaje u svakom slucaju.

Posted

A taj  Q čovek ima tu istoriju jebiga.

imam ti istoriju s kevom, takodje.

Posted (edited)

Mogu ja? posto Djuro verovatno nema vremena. Ybg, ljudi rade.

Da li ljudi kao Radoyye imaju na ovom forumu bezrezervnu podrsku, da li mu se veruje bez obzira sto nema dodirnih tacaka sa madjarskom? Sto meni ne veruju ljudi, ili Djuri? Nismo korektni, ne slaze se sa vasim vidjenjem madjarske - in general?

eto, ja citam sta rasote prevede i postavi ovde, jeste da to nema veze sa temom ali da mogu svakog vikenda bih odlazio u budimpestu, tako prijatan i izuzetno lep grad a budimci i pestanci mi izgledaju kao jako fin svet :)

Izvor je http://magyarhirlap.hu/ sto sam vec rekao nekoliko puta, dnevna novina bliska Orbanu koja je prakticno neformalno glasilo Fidesza. Izbor vesti ide njima na dusu (s tim da je njihov izbor takav kakav je dodatno filtriran i iz njega pobrano ono sto ima veze sa temom - sigurno da necu prenositi vesi o subvencionisanju poljoprivrede ili sportske rezultate).

Sto se kvaliteta prevoda tice, siguran sam da moze i bolje. Ako primetis sta pogresno, slobodno ispravi, nema nikakve frke.

U ove ostale konstrukcije ipak ne bih ulazio, to ko sta ima u svojoj glavi.

eto, naveden je izvor i ovo u boldu je posteno

imam ti istoriju s kevom, takodje.

a ovo je, recimo tako, 1 dobar primer kako se moze nekome psovati majka a da se ne upotrebe skaredne reci, umetnost koriscenja reci je 1 velika vestina

Edited by Pontijak
Posted

jebo vas izvor hiljadu puta je ponovljeno da je madjar hirlap

Posted

ima nešto u tom -ić što decu instinktivno tera da budu zločesta

Posted

jebo vas izvor hiljadu puta je ponovljeno da je madjar hirlap

ja predlazem da forum pod hitno da sve radoyeve prevode na eskpertizu kod sudskog tumaca za madjarski jezik pa da se vidi koliko dobro i autenticno odrazavaju duh tekstova u originalima :P

Posted

ima nešto u tom -ić što decu instinktivno tera da budu zločesta

Da, isto kao sto i kod nas nema rasizma, nego eto neki mrze Rome with no particular reason, sto kaze Forest Gamp.

Posted

Još jedna stvar. Živim ovde otprilike 2 godine. Moje dete, ima problema sa time što se preziva na -ić. Ali to ne mogu prepisati fašisoidnim mađarima, nego gluposti određene dece u razredu. I onda mi je potpuno besmisleno što Radoye  ili njegovi kamaradi seru. Sram vas bilo.

ja tebe nista ne razumem majke mi

Posted (edited)

@tsai

covek zivi u madjarskoj i vredja ga stav da su madjari fasizoidni, sta tu nije jasno? e sad, nisam primetio da iko ovde zastupa stav da su madjari fasizoidni ali to je druga prica

Edited by Pontijak
Posted

Još jedna stvar. Živim ovde otprilike 2 godine. Moje dete, ima problema sa time što se preziva na -ić. Ali to ne mogu prepisati fašisoidnim mađarima, nego gluposti određene dece u razredu. I onda mi je potpuno besmisleno što Radoye  ili njegovi kamaradi seru. Sram vas bilo.

Faza 2: Javljas se iz konc logora s prosvercovanog telefona i insistiras da se nikako ne generalizuje fasizam :D

Posted

@tsai

covek zivi u madjarskoj i vredja ga stav da su madjari fasizoidni, sta tu nije jasno? e sad, nisam primetio da iko ovde zastupa stav da su madjari fasizoidni ali to je druga prica

razumem ovaj prvi deo naravno, ali ne razumem sa kim se svadja i zasto.

Posted (edited)

@djekson

Pa raspravi to sa njim, ne mogu ja svaki put da reagujem na generalizacije, ionako me zovu PC policijom. A ne volim kada se tako zbirno koristi izraz "Madjari", pre svega zbog svoje porodice.

Inace ne diraj mi RL, ne zelis da se natovrznem na tebe, mnogo sam tvrdoglav i pakostan kada su te stvari u pitanju.

Edited by Аврам Гојић
Posted

Faza 2: Javljas se iz konc logora s prosvercovanog telefona i insistiras da se nikako ne generalizuje fasizam :D

madjarsku usporedjujes sa konclogorom ili sam ja to nesto pogresno shvatio?