Indy Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 U Srbiji nije problem kvantitet ljudi. Ne znam oko čega se ovde raspravljate.
MancMellow Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 A Srbi su neka posebna vrsta, mislim različita od ostalih Homo sapiensa? Ne. Srbin = homo sapiens sa JMBG
Dagmar Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 A Srbi su neka posebna vrsta, mislim različita od ostalih Homo sapiensa? I to vrsta kojoj preti izumiranje, i čija kultura se ima spasiti DOBROVOLJNIM pretpostavljenim zalaganjem drugih homo sapiens grupa koje će se integrisati da očuvaju srpstvo i Srbiju, i ono što je najbitnije - srpsko selo.
Heaviside Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 rasijalisto, truli kapitalisto, i generalno, ribaru ljudskih duša... sram da te bude A jbg brate, razumi me, nisam sposoban ni za mnogo laganije akcije od pravljenja silne dece i naseljavanja sela.
Indy Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 ... ono što je najbitnije - srpsko selo. Ko kaže da je to najbitnije? (Pitam, ne svađam se). Zanimljivo mi je kako je srbistika na neku malu rupu procurela čak i na ovaj (inače) napredni forum.
MancMellow Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 U Srbiji nije problem kvantitet ljudi. Nego kvalitet? :D Problem je starosna struktura. Najstarija (or so) drzava u Evropi. Nema te teorije po kojoj je to dobro.
MancMellow Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 I to vrsta kojoj preti izumiranje, i čija kultura se ima spasiti Wait, what?
Anonymous Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 ^^i trafika i prodavnica...izludese ljudi, ulaze ovi i samo kupuju vodu i hleb i ko zna sta, ko ce to preziveti... Živim dole (u Sarajevskoj) i moram da primetim da su poboljšali opštu sliku mog kraja, krezuba, pijana stoka i prosjaci su pobegli u druge delove grada, a ovi su, izgleda, neka srednja klasa, veoma pristojan i ljubazan svet, lepše mi je sad da se šetam po kraju nego pre godinu dana, jedino što mi ih je beskrajno žao.
Indy Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 (edited) Nego kvalitet? :D Ti reče. Problem je starosna struktura. Najstarija (or so) drzava u Evropi. Nema te teorije po kojoj je to dobro. A zašto je loše? EDIT. Uporedi i diskutuj. Edited June 23, 2015 by Indy
MancMellow Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 A zašto je loše? EDIT. Uporedi i diskutuj. Pa, ono, manje radno, i ne samo radno, sposobnih. Generalno, takvim trendom (rastom prosecne starosti stanovnistva) kad se dovede do ekstrema na kraju zemlja nestane. Doduse, medvedi ce biti na dobitku, a mozda se i vukovi omaste :D
Heaviside Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 crncima i međedima?! ^_^ A bre, pa jel čitaš ti šta dagmar piše? Ne može i jedno i drugo - ili crnci (pošto belaca više nema, pa su došli međedi) ili međedi.
MancMellow Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 (edited) A bre, pa jel čitaš ti šta dagmar piše? Ne može i jedno i drugo - ili crnci (pošto belaca više nema, pa su došli međedi) ili međedi. Bice i Madjari, samo preko ograde ^_^ Edited June 23, 2015 by MancMellow
Recommended Posts