June 23, 20159 yr A Srbi su neka posebna vrsta, mislim različita od ostalih Homo sapiensa? Ne. Srbin = homo sapiens sa JMBG
June 23, 20159 yr A Srbi su neka posebna vrsta, mislim različita od ostalih Homo sapiensa? I to vrsta kojoj preti izumiranje, i čija kultura se ima spasiti DOBROVOLJNIM pretpostavljenim zalaganjem drugih homo sapiens grupa koje će se integrisati da očuvaju srpstvo i Srbiju, i ono što je najbitnije - srpsko selo.
June 23, 20159 yr rasijalisto, truli kapitalisto, i generalno, ribaru ljudskih duša... sram da te bude A jbg brate, razumi me, nisam sposoban ni za mnogo laganije akcije od pravljenja silne dece i naseljavanja sela.
June 23, 20159 yr ... ono što je najbitnije - srpsko selo. Ko kaže da je to najbitnije? (Pitam, ne svađam se). Zanimljivo mi je kako je srbistika na neku malu rupu procurela čak i na ovaj (inače) napredni forum.
June 23, 20159 yr U Srbiji nije problem kvantitet ljudi. Nego kvalitet? :D Problem je starosna struktura. Najstarija (or so) drzava u Evropi. Nema te teorije po kojoj je to dobro.
June 23, 20159 yr ^^i trafika i prodavnica...izludese ljudi, ulaze ovi i samo kupuju vodu i hleb i ko zna sta, ko ce to preziveti... Živim dole (u Sarajevskoj) i moram da primetim da su poboljšali opštu sliku mog kraja, krezuba, pijana stoka i prosjaci su pobegli u druge delove grada, a ovi su, izgleda, neka srednja klasa, veoma pristojan i ljubazan svet, lepše mi je sad da se šetam po kraju nego pre godinu dana, jedino što mi ih je beskrajno žao.
June 23, 20159 yr Nego kvalitet? :D Ti reče. Problem je starosna struktura. Najstarija (or so) drzava u Evropi. Nema te teorije po kojoj je to dobro. A zašto je loše? EDIT. Uporedi i diskutuj. Edited June 23, 20159 yr by Indy
June 23, 20159 yr A zašto je loše? EDIT. Uporedi i diskutuj. Pa, ono, manje radno, i ne samo radno, sposobnih. Generalno, takvim trendom (rastom prosecne starosti stanovnistva) kad se dovede do ekstrema na kraju zemlja nestane. Doduse, medvedi ce biti na dobitku, a mozda se i vukovi omaste :D
June 23, 20159 yr crncima i međedima?! ^_^ A bre, pa jel čitaš ti šta dagmar piše? Ne može i jedno i drugo - ili crnci (pošto belaca više nema, pa su došli međedi) ili međedi.
June 23, 20159 yr A bre, pa jel čitaš ti šta dagmar piše? Ne može i jedno i drugo - ili crnci (pošto belaca više nema, pa su došli međedi) ili međedi. Bice i Madjari, samo preko ograde ^_^ Edited June 23, 20159 yr by MancMellow