Jump to content
IGNORED

Covers

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Ne sporim, što i piše. Međutim, opravdava li to sve ostale užase? Mislim da ne.

Pogotovo kad neki kreten ili kretenka pobijedi na x-factoru s nekim ''inovativnim'' emo-cvilljuganjem uz pratnju klavira, violina i whatnot i onda to odma pokvarena money-grabbing đubrad guraju na radio play. scurge of our age.

Hm, to je komplikovana i teško razrešiva problematika. Mnenja sam da postojanje jedne dobre pesme, ako i ne opravdava gomilu djubreta, barem ga iskupljuje. Muzika je divna i smatram sebe srećnim što učestvujem u njoj, bar malo, i kao svirač izvodjač i kao pravljač pesama. Treba svirati, pa makar to bili cover-i

Uvek sam govorio, svima: Bolje je kupiti instrument nego pušku.

I ko sam onda ja da kritikujem nekog ko svira cover ili, čak, učestvuje na tom x-factoru.

Posted

Ne sporim, što i piše. Međutim, opravdava li to sve ostale užase? Mislim da ne.

Pogotovo kad neki kreten ili kretenka pobijedi na x-factoru s nekim ''inovativnim'' emo-cvilljuganjem uz pratnju klavira, violina i whatnot i onda to odma pokvarena money-grabbing đubrad guraju na radio play. scurge of our age.

Ali to je problem samo x-factora i prateće promo mašine, ne obrada kao takvih.

Posted

Međ argumente svojoj Tezi prilažem i ovaj užas

Posted

E, ovo je obrada!

Dobra je Bovijeva verzija i dobra je verzija Nine Simon, ali ova Esperancina me je rasturila na komade. Još ne mogu da dodjem sebi. Kad zavrišti pred kraj, hoće srce da mi prepukne i mozak da iscuri, rastopljen.

Posted (edited)

Kad je već spominješ:

Kvalitet zvuka i slike u obrnutoj srazmeri sa kvalitetom izvođenja.

Edited by Ras
Posted

I ko sam onda ja da kritikujem nekog ko svira cover ili, čak, učestvuje na tom x-factoru.

Ne trebaju za to nikakve kvalifikacije, očito. (U stvari, što ih se manje ima, to bolje.)

Posted

Cenim da si u pravu. Ali to je i lepota celog to tripa

Posted

Ti si kao Ras, voliš sirovo, To je lepo. 

Posted

Cenim da si u pravu. Ali to je i lepota celog to tripa

Ma, slažem se sa tobom. Više vredi loša svirka od dobre priče (a ova i nije nešto dobra).

Posted (edited)

O, pa, jebote, onevideo sam. Ras jei postovao ninu, a mislio sam da tebi odgovaram sveukupno Indy.

Izvinjavam se zzbog lošeg kucanja, drhtave ruke i tako to.

edit: kucanje a ne kuvanje :D

Opet nisam uspeo

Edited by Bujodrag
Posted

Šilpa  :wub:  Prinsa :wub:

https://shilparay.bandcamp.com/track/when-doves-cry-2

SIDE A: When Doves Cry (by Prince)

This was the track that got me. I was 4 years old when I heard this song. There was a story about him on the evening news and I told my mom I was gonna marry him. Why not? He looked like me. He had brown skin, black hair, big dark eyes and the longest lashes. Watching Purple Rain as an adult I was floored that I was allowed to watch it at all as a child. I didn’t remember it being so sexual. All my 4 year old self could absorb was that in the TV there was a world where you could get up on stage, wear glamorous clothes, and be surrounded by beautiful babes. I watched the older girls in my parent’s friend circle copping Appolonia’s style—big 80’s hair, purple shadow and bright red lips. She was a whole lot of woman, and Prince was the magic man from outer space. Those were good times. RIP

(meni se svidja)

Posted

kako to izgleda kad pesmi uzmes sarm, bounce i dusu.