Bujodrag Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Ne sporim, što i piše. Međutim, opravdava li to sve ostale užase? Mislim da ne. Pogotovo kad neki kreten ili kretenka pobijedi na x-factoru s nekim ''inovativnim'' emo-cvilljuganjem uz pratnju klavira, violina i whatnot i onda to odma pokvarena money-grabbing đubrad guraju na radio play. scurge of our age. Hm, to je komplikovana i teško razrešiva problematika. Mnenja sam da postojanje jedne dobre pesme, ako i ne opravdava gomilu djubreta, barem ga iskupljuje. Muzika je divna i smatram sebe srećnim što učestvujem u njoj, bar malo, i kao svirač izvodjač i kao pravljač pesama. Treba svirati, pa makar to bili cover-i Uvek sam govorio, svima: Bolje je kupiti instrument nego pušku. I ko sam onda ja da kritikujem nekog ko svira cover ili, čak, učestvuje na tom x-factoru. Link to comment
Dagmar Posted December 27, 2016 Share Posted December 27, 2016 Ne sporim, što i piše. Međutim, opravdava li to sve ostale užase? Mislim da ne. Pogotovo kad neki kreten ili kretenka pobijedi na x-factoru s nekim ''inovativnim'' emo-cvilljuganjem uz pratnju klavira, violina i whatnot i onda to odma pokvarena money-grabbing đubrad guraju na radio play. scurge of our age. Ali to je problem samo x-factora i prateće promo mašine, ne obrada kao takvih. Link to comment
Roger Sanchez Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Međ argumente svojoj Tezi prilažem i ovaj užas Link to comment
ordi Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 i original je jedan užasss Link to comment
aram Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Za ovakve se kaze orginal Link to comment
Bujodrag Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 E, ovo je obrada! Dobra je Bovijeva verzija i dobra je verzija Nine Simon, ali ova Esperancina me je rasturila na komade. Još ne mogu da dodjem sebi. Kad zavrišti pred kraj, hoće srce da mi prepukne i mozak da iscuri, rastopljen. Link to comment
Ras Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 (edited) Kad je već spominješ: Kvalitet zvuka i slike u obrnutoj srazmeri sa kvalitetom izvođenja. Edited December 30, 2016 by Ras Link to comment
Indy Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 I ko sam onda ja da kritikujem nekog ko svira cover ili, čak, učestvuje na tom x-factoru. Ne trebaju za to nikakve kvalifikacije, očito. (U stvari, što ih se manje ima, to bolje.) Link to comment
Bujodrag Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Cenim da si u pravu. Ali to je i lepota celog to tripa Link to comment
Bujodrag Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Ti si kao Ras, voliš sirovo, To je lepo. Link to comment
Indy Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Cenim da si u pravu. Ali to je i lepota celog to tripa Ma, slažem se sa tobom. Više vredi loša svirka od dobre priče (a ova i nije nešto dobra). Link to comment
Bujodrag Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 (edited) O, pa, jebote, onevideo sam. Ras jei postovao ninu, a mislio sam da tebi odgovaram sveukupno Indy. Izvinjavam se zzbog lošeg kucanja, drhtave ruke i tako to. edit: kucanje a ne kuvanje :D Opet nisam uspeo Edited December 30, 2016 by Bujodrag Link to comment
I*m with the pilots Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Šilpa Prinsa https://shilparay.bandcamp.com/track/when-doves-cry-2 SIDE A: When Doves Cry (by Prince)This was the track that got me. I was 4 years old when I heard this song. There was a story about him on the evening news and I told my mom I was gonna marry him. Why not? He looked like me. He had brown skin, black hair, big dark eyes and the longest lashes. Watching Purple Rain as an adult I was floored that I was allowed to watch it at all as a child. I didn’t remember it being so sexual. All my 4 year old self could absorb was that in the TV there was a world where you could get up on stage, wear glamorous clothes, and be surrounded by beautiful babes. I watched the older girls in my parent’s friend circle copping Appolonia’s style—big 80’s hair, purple shadow and bright red lips. She was a whole lot of woman, and Prince was the magic man from outer space. Those were good times. RIP (meni se svidja) Link to comment
Lancia Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 kako to izgleda kad pesmi uzmes sarm, bounce i dusu. Link to comment
Recommended Posts