James Marshall Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 (edited) Sve to stoji ali od ovih akapela obrada mi se više sere. I to dolazi od nekog ko je kosti ostavio na praktikablima i pola života posvetio akapela pjevanju. Edited December 26, 2016 by James Marshall Link to comment
morgana Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 a soft jazz obrade? usoftnjavanje muzike ce biti glavni razlog zasto ce nas vanzemaljska vrsta unistiti. Link to comment
James Marshall Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Soft jazz, bossa nova, you name it. Da parafraziram Barta S. u epizodi kad bubnja, "sav sam udžaziran". Link to comment
Lancia Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 pa ko vas tera da to slusate¿ bar sad ima izbora na tone. Link to comment
James Marshall Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Ne govorimo o izboru, slušanju i neslušanju, već o tome da postoji plejada likova koje mrzi da se iscimaju da napišu nešto svoje kvalitetno pa se onda useravaju u pjesme i kreacije drugih ljudi (nije samo muzika u pitanju) provlačeći tuđu genijalnost i autorski rad kroz neke svoje "filtere" i "stilove". Link to comment
Lancia Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 pa znam, samo toga je uvek bilo i bice. generalno ljudi vise vole poznat zvuk, makar ko ga pevao, nego neko novo talasanje. Link to comment
James Marshall Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Ma dobro, trenutno je pomodarstvo to akapela pjevanje hitova (prije desetak godina je bila bossa nova), soft jazz se drži malo duže, pa hejtujemo starački. O tempora o mores! Link to comment
Lancia Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 Ma dobro, trenutno je pomodarstvo to akapela pjevanje hitova (prije desetak godina je bila bossa nova), soft jazz se drži malo duže, pa hejtujemo starački. O tempora o mores! ma i ja isto, samo iz drugog ugla:) Link to comment
April Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 a soft jazz obrade? usoftnjavanje muzike ce biti glavni razlog zasto ce nas vanzemaljska vrsta unistiti. Da se Maksa nešto pita u liftovima bi slušali Koltrejna. Evo moj predlog, da izvine rahmetli Jorgo: Link to comment
Lancia Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 miraleme, da sam đubre, kao što nisam, sada bih trebalo da te prijavim, a pre toga da ti jebem fino sve po spisku. tamo sam se oglasila jednom i to da potvrdim čoveku da je ovaj forum oličenje odsustva ljudskosti u ovakvim i sličnim situacijama i ti si u tome video moje radovanje zbog smrti? nemam reči, stvarno. mozda te pomesao sa Orderkom¿ Link to comment
Miralem Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 miraleme, da sam đubre, kao što nisam, sada bih trebalo da te prijavim, a pre toga da ti jebem fino sve po spisku. tamo sam se oglasila jednom i to da potvrdim čoveku da je ovaj forum oličenje odsustva ljudskosti u ovakvim i sličnim situacijama i ti si u tome video moje radovanje zbog smrti? nemam reči, stvarno. e stvarno izvini, bio sam iz nekog razloga ubedjen da si i ti tamo divljala sa ekipom. stvarno nema nista, ko zna sta sam i sa kim pomesao. ali stoji moja tvrdnja da je dzm ljigavac koji tuli ljigave pesme, toga se ne odricem -_- Link to comment
Bujodrag Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 ali stoji moja tvrdnja da je dzm ljigavac koji tuli ljigave pesme, toga se ne odricem -_- I nemoj. Samo nemoj to nabijati na nos ljudima ovde, gde plaču i čupaju kose. Link to comment
Lancia Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 dabogda te pohodio godinu dana u snovima. Link to comment
Bujodrag Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 (edited) Ordi sanja mrtvace. Ja sanjam samo zgodne žene edit, skontao kome je upućeno Edited December 26, 2016 by Bujodrag Link to comment
ordi Posted December 26, 2016 Share Posted December 26, 2016 e stvarno izvini, bio sam iz nekog razloga ubedjen da si i ti tamo divljala sa ekipom. stvarno nema nista, ko zna sta sam i sa kim pomesao. u redu onda Link to comment
Recommended Posts