Jump to content
IGNORED

Covers

Gonzo

Recommended Posts

Posted (edited)

Sve to stoji ali od ovih akapela obrada mi se više sere. I to dolazi od nekog ko je kosti ostavio na praktikablima i pola života posvetio akapela pjevanju.

Edited by James Marshall
Posted

a soft jazz obrade? usoftnjavanje muzike ce biti glavni razlog zasto ce nas vanzemaljska vrsta unistiti.

giphy.gif

Posted

Soft jazz, bossa nova, you name it. Da parafraziram Barta S. u epizodi kad bubnja, "sav sam udžaziran".

Posted

pa ko vas tera da to slusate¿ bar sad ima izbora na tone. 

Posted

Ne govorimo o izboru, slušanju i neslušanju, već o tome da postoji plejada likova koje mrzi da se iscimaju da napišu nešto svoje kvalitetno pa se onda useravaju u pjesme i kreacije drugih ljudi (nije samo muzika u pitanju) provlačeći tuđu genijalnost i autorski rad kroz neke svoje "filtere" i "stilove".

Posted

pa znam, samo toga je uvek bilo i bice. generalno ljudi vise vole poznat zvuk, makar ko ga pevao, nego neko novo talasanje.

Posted

Ma dobro, trenutno je pomodarstvo to akapela pjevanje hitova (prije desetak godina je bila bossa nova), soft jazz se drži malo duže, pa hejtujemo starački. O tempora o mores!

Posted

Ma dobro, trenutno je pomodarstvo to akapela pjevanje hitova (prije desetak godina je bila bossa nova), soft jazz se drži malo duže, pa hejtujemo starački. O tempora o mores!

ma i ja isto, samo iz drugog ugla:)

Posted

a soft jazz obrade? usoftnjavanje muzike ce biti glavni razlog zasto ce nas vanzemaljska vrsta unistiti.

giphy.gif

:rolf:

Da se Maksa nešto pita u liftovima bi slušali Koltrejna. Evo moj predlog, da izvine rahmetli Jorgo:

Posted

miraleme, da sam đubre, kao što nisam, sada bih trebalo da te prijavim, a pre toga da ti jebem fino sve po spisku. tamo sam se oglasila jednom i to da potvrdim čoveku da je ovaj forum oličenje odsustva ljudskosti u ovakvim i sličnim situacijama i ti si u tome video moje radovanje zbog smrti? nemam reči, stvarno.

mozda te pomesao sa Orderkom¿

Posted

miraleme, da sam đubre, kao što nisam, sada bih trebalo da te prijavim, a pre toga da ti jebem fino sve po spisku. tamo sam se oglasila jednom i to da potvrdim čoveku da je ovaj forum oličenje odsustva ljudskosti u ovakvim i sličnim situacijama i ti si u tome video moje radovanje zbog smrti? nemam reči, stvarno.

e stvarno izvini, bio sam iz nekog razloga ubedjen da si i ti tamo divljala sa ekipom. stvarno nema nista, ko zna sta sam i sa kim pomesao.

ali stoji moja tvrdnja da je dzm ljigavac koji tuli ljigave pesme, toga se ne odricem -_-

Posted

ali stoji moja tvrdnja da je dzm ljigavac koji tuli ljigave pesme, toga se ne odricem -_-

I nemoj.

Samo nemoj to nabijati na nos ljudima ovde, gde plaču  i čupaju kose.

Posted (edited)

Ordi sanja mrtvace. Ja sanjam samo zgodne žene

edit, skontao kome je upućeno

Edited by Bujodrag
Posted

e stvarno izvini, bio sam iz nekog razloga ubedjen da si i ti tamo divljala sa ekipom. stvarno nema nista, ko zna sta sam i sa kim pomesao.

u redu onda