Jump to content
IGNORED

Covers

Gonzo

Recommended Posts

Sve to stoji ali od ovih akapela obrada mi se više sere. I to dolazi od nekog ko je kosti ostavio na praktikablima i pola života posvetio akapela pjevanju.

Edited by James Marshall

Ne govorimo o izboru, slušanju i neslušanju, već o tome da postoji plejada likova koje mrzi da se iscimaju da napišu nešto svoje kvalitetno pa se onda useravaju u pjesme i kreacije drugih ljudi (nije samo muzika u pitanju) provlačeći tuđu genijalnost i autorski rad kroz neke svoje "filtere" i "stilove".

Ma dobro, trenutno je pomodarstvo to akapela pjevanje hitova (prije desetak godina je bila bossa nova), soft jazz se drži malo duže, pa hejtujemo starački. O tempora o mores!

Ma dobro, trenutno je pomodarstvo to akapela pjevanje hitova (prije desetak godina je bila bossa nova), soft jazz se drži malo duže, pa hejtujemo starački. O tempora o mores!

ma i ja isto, samo iz drugog ugla:)

a soft jazz obrade? usoftnjavanje muzike ce biti glavni razlog zasto ce nas vanzemaljska vrsta unistiti.

giphy.gif

:rolf:

Da se Maksa nešto pita u liftovima bi slušali Koltrejna. Evo moj predlog, da izvine rahmetli Jorgo:

miraleme, da sam đubre, kao što nisam, sada bih trebalo da te prijavim, a pre toga da ti jebem fino sve po spisku. tamo sam se oglasila jednom i to da potvrdim čoveku da je ovaj forum oličenje odsustva ljudskosti u ovakvim i sličnim situacijama i ti si u tome video moje radovanje zbog smrti? nemam reči, stvarno.

mozda te pomesao sa Orderkom¿

miraleme, da sam đubre, kao što nisam, sada bih trebalo da te prijavim, a pre toga da ti jebem fino sve po spisku. tamo sam se oglasila jednom i to da potvrdim čoveku da je ovaj forum oličenje odsustva ljudskosti u ovakvim i sličnim situacijama i ti si u tome video moje radovanje zbog smrti? nemam reči, stvarno.

e stvarno izvini, bio sam iz nekog razloga ubedjen da si i ti tamo divljala sa ekipom. stvarno nema nista, ko zna sta sam i sa kim pomesao.

ali stoji moja tvrdnja da je dzm ljigavac koji tuli ljigave pesme, toga se ne odricem -_-

ali stoji moja tvrdnja da je dzm ljigavac koji tuli ljigave pesme, toga se ne odricem -_-

I nemoj.

Samo nemoj to nabijati na nos ljudima ovde, gde plaču  i čupaju kose.