June 5, 20168 yr Vardy pakuje 30 u inat hejterima, plus provodi celo leto na letu i nosi lagano sve ove šoukrose na leđima...mmw! teško ali mora neko da kontrira kad ppp udari u preteranu stručnos On 5. 6. 2016. at 21:54, Dr Arslanagić said: Bole ih kurac, realno. +1000 Edited June 5, 20168 yr by Ruxin
June 5, 20168 yr On 5. 6. 2016. at 21:58, Ruxin said: Vardy pakuje 30 u inat hejterima, plus provodi celo leto na letu i nosi lagano sve ove šoukrose na leđima...mmw! teško ali mora neko da kontrira kad ppp udari u preteranu stručnos +1000 Ja sam igrao za omladince FK IMT-a, koje su tvoje stručne kvalifikacije?
June 5, 20168 yr On 5. 6. 2016. at 21:54, Dr Arslanagić said: Bole ih kurac, realno. apsolutno, pa i da ispadnu iz lige
June 5, 20168 yr On 5. 6. 2016. at 22:02, Dr Arslanagić said: Ja sam igrao za omladince FK IMT-a, koje su tvoje stručne kvalifikacije? Ja sam onaj što su ga uvek gurali na gol :(
June 6, 20168 yr On 5. 6. 2016. at 21:52, Dr Arslanagić said: Vardi će biti promašaj. Jbg. Teško mi je da poverujem da matori ne vidi da su mu zapravo potrebna samo dva igrača pa da ozbiljno pojuri titulu - napadač od 20+ golova i vrhunski štoper. Napadač da Arsenalov sistem bi mogao biti Lukaku, možda Lakazet. Za štopera već nisam siguran, tu je otimačina na tržištu velika a Arsenal svakako nije prva opcija najboljima. Ne bih bio toliki pesimista. Lukaku, Lacazette, Batsuhuayi ili ko se već sve ne pominje....su dobra dugoročna rešenja, ali Arsenal nije u rebuildingu kao ostali veliki trenutno. Wenger je očigledno svestan da mu trebaju dobra kratkoročna rešenja da bi napao titulu u godini dok Pep i Mou nisu još posložili kockice. Vardy u takvim okolnostima dobro dođe - iskusan je već dovoljno, zna kako se igraju bitni mečevi u ovoj ligi a i brži je i bolji sa loptom na zemlji od Girouda.
June 6, 20168 yr On 6. 6. 2016. at 7:07, John Coltrane said: Arsenalu pre svega treba jak zadnji vezni. Sent from my iPhone using Tapatalk Doveli su Elnenija i Dzaku, gde ce da nabiju jos jednog? Stoper, spic i da malo razmrdaju igru.
June 6, 20168 yr Izašao raspored... Prvo kolo Saturday 13th August 2016 Burnley v Manchester United Everton v Bournemouth Leicester City v Sunderland Manchester City v Stoke City Middlesbrough v Crystal Palace Southampton v Chelsea Tottenham Hotspur v Swansea City Watford v Arsenal West Bromwich Albion v Liverpool West Ham United v Hull City Tottenham poslednju prvenstvenu utakmicu na WHL igra u poslednjem kolu protiv Burnley
June 6, 20168 yr Vreme je za novu temu o najpopularnijem sportskom takmičenju u poznatom delu svemira. Valjalo bi da neko spremi kratak uvod pa da se okupimo.