Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16

189-

Recommended Posts

Posted

Skoro sam siguran da će Kante u Junajted, Murinjo neće propustiti priliku da dovede igrača koji toliko liči na Makelelea.

Zapravo više liči na Essiena jer ume igrati u oba smera

• Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1541

• John Coltrane

1224

• ducca

1012

• MancMellow

929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa to sto mislim da nece ponoviti ovu sezonu vise nikada. Prvu sezonu PL dao je 5 golova na 34 tekme. Mislim da ce najbitnija stvar za njega biti izbor kluba tj. ko ce igrati iza njega (ili ne daj bobe da bude drugi spic u nekom od top 4 kluba).

edit: @ ducca

Stoper, klinac, nisam se bas nageldao Viljareala, ali je bio dobar u kombinaciji sa Ruizom. Ipak nadam se da nam™ on nije prvi pik za par Smolingu. Malo pismeniji od Zume, meni slican njemu.

Ukoliko se aktivira ova klauzula od 22 mil, prethodnih godina su klubovi dali veće pare za, redom: Soldada, Bonija, Jovetića, Carrolla, Bentekea....niti je bilo ko od njih imao sezonu na nivou Vardijeve, niti je kasnije opravdao očekivanja..

Posted

Sekto...Jel tačno ovo što se pojavilo na nekim  WHU navijačkim portalima da se raspitujemo za Matu?

Posted

Nije vam bio dosta jedan trijumfalni povratak Džoa Kola, nego biste sad i špansku varijantu da revitalizujete?

Posted

ne znam...šatro kao kad ga upare sa Pajom biće zlo i naopako, tako neka priča...ali opet kažem nisu pouzdani izvori. 

Posted (edited)

Malo izgovora za topnike - Vardy će po svemu sudeći biti četvrto ''veliko'' pojačanje od zadnje titule pre 12 god

signings2004.png

http://www.skysports.com/football/news/15118/10303808/arsenals-big-money-signings-since-2004-title-overshadowed-by-premier-league-rivals

Preostala tri su Xhaka, Ozil, Sanchez. Doduše imali su podosta ''srednjih'' (Cazorla, Welbeck - 16m, Arshavin - 15m, Giroud - 13m, Ox, Nasri - 12m...)

Edited by dillinger
Posted

Do jaja je ovo kako navode broj titula, kao da su osvojeni baš za klub koji je spizdio tolike pare.

Recimo Torresovih 13 trofeja, ako je sve to sa njim uzeo Čelsi a ne Španija, 50 miliona je praktično sitnica.

I Di Maria sa sa Man Utd naosvajao svega i svačega...

Posted

Ma to su titule ovih klubova a ne njihovih najvećih pojačanja

Posted

Aha, OK. Zar je Čelsi za 12 godina stigao 13 trofeja da namakne? :unsure:

Posted

naravno. osim uniteda ostale cetiri ekipe nemaju ukupno koliko chelsea. cak nisu ni uracunati ls i le.

Posted

Au. Nisam uopšte bio pod utiskom da je baš toliko bila berićetna decenija od odlaska Specijalnog. Sad mi je tek jasno što su ga opet najurili -_-

Posted

Od tih 13 Murinjovih je 9. :fantom:

Posted

Malo izgovora za topnike - Vardy će po svemu sudeći biti četvrto ''veliko'' pojačanje od zadnje titule pre 12 god

http://www.skysports.com/football/news/15118/10303808/arsenals-big-money-signings-since-2004-title-overshadowed-by-premier-league-rivals

Preostala tri su Xhaka, Ozil, Sanchez. Doduše imali su podosta ''srednjih'' (Cazorla, Welbeck - 16m, Arshavin - 15m, Giroud - 13m, Ox, Nasri - 12m...)

Vardi će biti promašaj. Jbg. Teško mi je da poverujem da matori ne vidi da su mu zapravo potrebna samo dva igrača pa da ozbiljno pojuri titulu - napadač od 20+ golova i vrhunski štoper. Napadač da Arsenalov sistem bi mogao biti Lukaku, možda Lakazet. Za štopera već nisam siguran, tu je otimačina na tržištu velika a Arsenal svakako nije prva opcija najboljima.

Posted

Vardi kao i Lester - najvece razocarenje naredne sezone.

Posted

Vardi kao i Lester - najvece razocarenje naredne sezone.

Bole ih kurac, realno.