dillinger Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Skoro sam siguran da će Kante u Junajted, Murinjo neće propustiti priliku da dovede igrača koji toliko liči na Makelelea. Zapravo više liči na Essiena jer ume igrati u oba smera
dillinger Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Pa to sto mislim da nece ponoviti ovu sezonu vise nikada. Prvu sezonu PL dao je 5 golova na 34 tekme. Mislim da ce najbitnija stvar za njega biti izbor kluba tj. ko ce igrati iza njega (ili ne daj bobe da bude drugi spic u nekom od top 4 kluba). edit: @ ducca Stoper, klinac, nisam se bas nageldao Viljareala, ali je bio dobar u kombinaciji sa Ruizom. Ipak nadam se da nam on nije prvi pik za par Smolingu. Malo pismeniji od Zume, meni slican njemu. Ukoliko se aktivira ova klauzula od 22 mil, prethodnih godina su klubovi dali veće pare za, redom: Soldada, Bonija, Jovetića, Carrolla, Bentekea....niti je bilo ko od njih imao sezonu na nivou Vardijeve, niti je kasnije opravdao očekivanja..
Jean-Luc Picard Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Sekto...Jel tačno ovo što se pojavilo na nekim WHU navijačkim portalima da se raspitujemo za Matu?
Weenie Pooh Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Nije vam bio dosta jedan trijumfalni povratak Džoa Kola, nego biste sad i špansku varijantu da revitalizujete?
Jean-Luc Picard Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 ne znam...šatro kao kad ga upare sa Pajom biće zlo i naopako, tako neka priča...ali opet kažem nisu pouzdani izvori.
dillinger Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 (edited) Malo izgovora za topnike - Vardy će po svemu sudeći biti četvrto ''veliko'' pojačanje od zadnje titule pre 12 god http://www.skysports.com/football/news/15118/10303808/arsenals-big-money-signings-since-2004-title-overshadowed-by-premier-league-rivals Preostala tri su Xhaka, Ozil, Sanchez. Doduše imali su podosta ''srednjih'' (Cazorla, Welbeck - 16m, Arshavin - 15m, Giroud - 13m, Ox, Nasri - 12m...) Edited June 5, 2016 by dillinger
Weenie Pooh Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Do jaja je ovo kako navode broj titula, kao da su osvojeni baš za klub koji je spizdio tolike pare. Recimo Torresovih 13 trofeja, ako je sve to sa njim uzeo Čelsi a ne Španija, 50 miliona je praktično sitnica. I Di Maria sa sa Man Utd naosvajao svega i svačega...
dillinger Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Ma to su titule ovih klubova a ne njihovih najvećih pojačanja
Weenie Pooh Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Aha, OK. Zar je Čelsi za 12 godina stigao 13 trofeja da namakne?
189- Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 naravno. osim uniteda ostale cetiri ekipe nemaju ukupno koliko chelsea. cak nisu ni uracunati ls i le.
Weenie Pooh Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Au. Nisam uopšte bio pod utiskom da je baš toliko bila berićetna decenija od odlaska Specijalnog. Sad mi je tek jasno što su ga opet najurili -_-
Dr Arslanagić Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Malo izgovora za topnike - Vardy će po svemu sudeći biti četvrto ''veliko'' pojačanje od zadnje titule pre 12 god http://www.skysports.com/football/news/15118/10303808/arsenals-big-money-signings-since-2004-title-overshadowed-by-premier-league-rivals Preostala tri su Xhaka, Ozil, Sanchez. Doduše imali su podosta ''srednjih'' (Cazorla, Welbeck - 16m, Arshavin - 15m, Giroud - 13m, Ox, Nasri - 12m...) Vardi će biti promašaj. Jbg. Teško mi je da poverujem da matori ne vidi da su mu zapravo potrebna samo dva igrača pa da ozbiljno pojuri titulu - napadač od 20+ golova i vrhunski štoper. Napadač da Arsenalov sistem bi mogao biti Lukaku, možda Lakazet. Za štopera već nisam siguran, tu je otimačina na tržištu velika a Arsenal svakako nije prva opcija najboljima.
MiddleClass Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Vardi kao i Lester - najvece razocarenje naredne sezone.
Dr Arslanagić Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Vardi kao i Lester - najvece razocarenje naredne sezone. Bole ih kurac, realno.
Recommended Posts