Sludge Factory Posted February 7 Posted February 7 Just now, Time Crisis said: Liči na neki problem s karticom dok je odbijaju na toliko mesta, baš ne bi trebalo tako da radi. Ne mogu da se setim kad sam je tacno poslednji put koristio uspesno, prosle godine, ima vec neko vreme, narucio sam neku knjigu iz irske, uredno je prosla naplata. Kartica istice u avgustu ove godine Meni vise lici, mada nesam skolovao naravno, da prosto sajtovi polako isklucuju pristup ovoj vrsti kartice. Zasto, jebemliga!
Time Crisis Posted February 7 Posted February 7 53 minutes ago, Sludge Factory said: Ne mogu da se setim kad sam je tacno poslednji put koristio uspesno, prosle godine, ima vec neko vreme, narucio sam neku knjigu iz irske, uredno je prosla naplata. Kartica istice u avgustu ove godine Meni vise lici, mada nesam skolovao naravno, da prosto sajtovi polako isklucuju pristup ovoj vrsti kartice. Zasto, jebemliga! To jedino videti s bankom jel mogu da pogledaju s kojim razlogom su odbijene transkacije... ili da prosto da uzmeš neku novu karticu. Koliko se sećam Paypal obično bolje funkcioniše s Visa nego s Mastercard karticama iz nekog razloga ili je bar tako bilo ranije 1
Sludge Factory Posted February 7 Posted February 7 4 minutes ago, Time Crisis said: To jedino videti s bankom jel mogu da pogledaju s kojim razlogom su odbijene transkacije... ili da prosto da uzmeš neku novu karticu. Koliko se sećam Paypal obično bolje funkcioniše s Visa nego s Mastercard karticama iz nekog razloga ili je bar tako bilo ranije Moja je visa. Jbg, videcu. Ne bih da povezujem paypal nalog sa karticom na kojoj mi je tekuci racun. Ovo bi mi bilo bas zgodno, mada da radi sve kako treba ne bih ni otvarao paypal.
Time Crisis Posted February 7 Posted February 7 4 minutes ago, Sludge Factory said: Moja je visa. Jbg, videcu. Ne bih da povezujem paypal nalog sa karticom na kojoj mi je tekuci racun. Ovo bi mi bilo bas zgodno, mada da radi sve kako treba ne bih ni otvarao paypal. Možda za početak da ti prevremeno izdaju noviju verziju, možda bude dovoljno 1
Sludge Factory Posted February 7 Posted February 7 29 minutes ago, Time Crisis said: Možda za početak da ti prevremeno izdaju noviju verziju, možda bude dovoljno Probacu. Hvala svima za savete i iskustva.
Recommended Posts