icvele Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) Zabranjen je prenos novca izmedju srpskih naloga. Država Srbija ne dâ a PP to poštuje. Novac povučen na račun manji je za u proseku 5% zbog raznih konverzija valutâ na odlasku i dolasku. Najpovoljnije je ako je PP novac EUR a račun vezan za debitnu visa karticu takođe EUR. Edited November 2, 2023 by icvele Typo.
Mil@n Posted December 18, 2023 Posted December 18, 2023 Da li se nekome gasi aplikacija (na androidu, google pixel 7 pro) kad izađu polja za ukucavanje kontrolnog koda sa emaila? Vidim, common problem, a ovi slepci ne mogu da reše, nema update-a aplikacije, nema ništa, nadrealno za tako jaku kompaniju...
Mil@n Posted March 10, 2024 Posted March 10, 2024 Na 20$ uplate mi skinu skoro 1.5$ baš su gamad. Jel ima nešto što radi u usa a da šljaka i kod nas a da nije pay pall?
Sludge Factory Posted February 6 Posted February 6 Posto me prepaid kartica koju godinama koristim za placanje preko interneta zeza (odnosno sve je manje sajtova prihvata kao sredstvo placanje) otvorio sam paypal nalog. Probao sam da povezem naolg sa tom istom karticom, ali naravno nije hteo. Da li ste povezivali nalog sa debitnom karticom odnosno vasim tekucim racunom i da li uopste to treba raditi i ako ne sta onda? Hvala!
goofs Posted February 7 Posted February 7 Može debitna iz yettela, radi sve ok, kad god ima negde opcija plaćanja uvek biram Paypal, a on naplati to sa moje kartice, tako da se ne smaram sa unošenjem broja, a i Paypal ima dosta rigoroznu politiku refundacije. Nisam doduše nikad povlačio novac tako da ne znam kako to fercera. 1 1
napadaj Posted February 7 Posted February 7 PP mi je povezan sa debitnom karticom već 10 godina ili koliko je već dostupan u Srbiji. Nikad nisam imao nikakav problem. 1
Time Crisis Posted February 7 Posted February 7 11 hours ago, Sludge Factory said: Posto me prepaid kartica koju godinama koristim za placanje preko interneta zeza (odnosno sve je manje sajtova prihvata kao sredstvo placanje) otvorio sam paypal nalog. Probao sam da povezem naolg sa tom istom karticom, ali naravno nije hteo. Da li ste povezivali nalog sa debitnom karticom odnosno vasim tekucim racunom i da li uopste to treba raditi i ako ne sta onda? Hvala! Sa deviznim, ne sa tekućim. Koju si karticu koristio i šta se tačno desilo kad "nije htelo"?
Sludge Factory Posted February 7 Posted February 7 15 minutes ago, Time Crisis said: Sa deviznim, ne sa tekućim. Koju si karticu koristio i šta se tačno desilo kad "nije htelo"? Koristio sam prepaid karticu koju mi je dala banka, vec godinama unazad sam koristio, doduse uglavnom za kupovinu preko amazona, bookdepositorya dok je postojao i sl. Prebacim pare na nju koliko mi treba za kupovinu i to je to. Na njoj nikad nije bilo vise para nego sto treba za jednu kupovinu ili par. Jednostavno su neki sajtovi poceli da je ne prihvataju. Nece da sponzorise objave na instagramu, nije hteo skyshowtime strim da je prihvati da platim pretplatu, google servis za placanje nije hteo da se poveze s njom, itd. Posle googlam da neki servis jednostavno ne prihvataju neke kartice. Imam deviznu neku stednju, ali nemam deviznu debitnu, jel bas mora ta?
kud u maglu Simoviću Posted February 7 Posted February 7 meni je isto povezan sa debitnom(otp) koju koristim i za dinarska i devizna plaćanja, ist kartica za devizni & dinarski račun problema nema, bio je pokušaj nekog masovnog skidanja al nije prošlo 1
Time Crisis Posted February 7 Posted February 7 38 minutes ago, Sludge Factory said: Koristio sam prepaid karticu koju mi je dala banka, vec godinama unazad sam koristio, doduse uglavnom za kupovinu preko amazona, bookdepositorya dok je postojao i sl. Prebacim pare na nju koliko mi treba za kupovinu i to je to. Na njoj nikad nije bilo vise para nego sto treba za jednu kupovinu ili par. Jednostavno su neki sajtovi poceli da je ne prihvataju. Nece da sponzorise objave na instagramu, nije hteo skyshowtime strim da je prihvati da platim pretplatu, google servis za placanje nije hteo da se poveze s njom, itd. Posle googlam da neki servis jednostavno ne prihvataju neke kartice. Imam deviznu neku stednju, ali nemam deviznu debitnu, jel bas mora ta? Mislio sam na Paypal, šta se tačno desilo kad si hteo da dodaš karticu?
Sludge Factory Posted February 7 Posted February 7 2 minutes ago, Time Crisis said: Mislio sam na Paypal, šta se tačno desilo kad si hteo da dodaš karticu? Aha, sorry. Pisalo je nesto tipa trenutno nismo u mogucnosti, probajte kasnije, crvenim slovima i sa onim znakom uzvika. Nisam sad pri racunaru, probacu ponovo veceras pa cu da iskopiram sta tacno pise.
goofs Posted February 7 Posted February 7 Jel ti Paypal nalog glasi na adresu u Srbiji? Ne možeš da dodaš domaću karticu na američki nalog recimo, zajebavaju. 1
Sludge Factory Posted February 7 Posted February 7 4 hours ago, goofs said: Jel ti Paypal nalog glasi na adresu u Srbiji? Ne možeš da dodaš domaću karticu na američki nalog recimo, zajebavaju. Da da, na adresu u Srbiji, ali i nalog je otvoten na srpskom paypalu.
Time Crisis Posted February 7 Posted February 7 10 minutes ago, Sludge Factory said: Da da, na adresu u Srbiji, ali i nalog je otvoten na srpskom paypalu. Liči na neki problem s karticom dok je odbijaju na toliko mesta, baš ne bi trebalo tako da radi.
Recommended Posts