Timmi Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 (edited) da li je moguce da te ovako kenja? :D dva odbrambena dva gola. mada je trebalo da ispostujem kaderabeka kad je on mene onako ispostovao u kvalifikacijama seniora. Edited June 17, 2015 by Timmi
Gylfi Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Za Vestergaarda sam se patio da nadjem milion, vredi pokusati protiv danske i nase odbrane posto je bas jeben u skoku. A ima i najbolje ime. Menjao Soltz-Ginter kombinaciju za Korb-Vestergaard, plus Volland > Hofmann. Poslednjeg planirao za kapitena, ali sam se sjebao jer sam imao deset minuta da sredim jeftine ceske midfildere u objavljenom sastavu i pomamio se brzim citanjem pravila. Ceski Coleman mi delovao kao preveliki potencijal na domacem terenu da ne bih pokusao. Sve u svemu - kenjara. Obzirom da se moglo desiti da Hofmann ne startuje, ova varijanta odbrambenih golova i Vollanda na krilu mi je slegla frustraciju. Za sada. Primetih i da smo jedini bez orlova u timu.
Tolaa Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Pa realno je zbog TerStegenove duze sezone, ja tako popusih u kvalifikacijama mnoge zvezde nisu ni ulazile u igru. Zbog ovog izbacih danas Ter Stegena i uzeh Lenoa, a razliku u ceni sam iskoristila da kupim Bittencourta umesto Cana. Jasno je koja dvojica startuju. Kad slusam "strucnjake".
Timmi Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 @gulfi ja orlovima predvidjam potop. samo sam tvoj tim gledao jer si iskocio s poenima, kad imam sta da vidim ovaj moj poulsen je realno mamojeb ali mu se ne dade da ga metne, a ceh od 5.0 igra u napadu iako se vodi kao vezni. kako ga ne uzeti? :D preveliki ukenj su ovi krakotrajni fantasyji.
John Coltrane Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Zbog ovog izbacih danas Ter Stegena i uzeh Lenoa, a razliku u ceni sam iskoristila da kupim Bittencourta umesto Cana. Jasno je koja dvojica startuju. Kad slusam "strucnjake". Meni pricas? Pa ja sam licno 2 sata pre deadline-a odradio GK swap, jebo me adasevic kad mi je bacio crva sumlje, nisam do jutros ni video da je Leno na spisku, juce sam na auto-complete dobio TerStegena i resio da ga osatvim...do danas :(
ToniAdams Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 (edited) jebote sto lose pevaju himnu (ok, fantazi topik, sad vidim) Edited June 17, 2015 by ToniAdams
Timmi Posted June 17, 2015 Author Posted June 17, 2015 3 svaba, nijedan srbin. tako mi i treba. bar mogu fino da batalim, kad ne igram srcem vec ko govno protiv nasih.
John Coltrane Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Tolo ne vredi plakati, ionako ni Ter Stegen ne bi imao clean
Timmi Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 berahino zavrsio prvenstvo. a imao sam kenjaru i kaderabeka u jendoj varijanti
Tolaa Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Nisam uspela da napravim transfere jer nije moglo s telefona danas, ali imam oba ceska strelca. Verovatno cu opet da izgubim i pored toga. Rezultate 1. kola cu da upisem sutra uvece kad budem pri kompu.
Timmi Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 (edited) nakon prvog kola bez srba olducio sam da se operem u drugom i kupim dvojicu, a posto je to bilo premalo dao sam jendom i kapitensku traku umjesto ranije postavljenom vollandu :D da ne pricam da mi je ovaj ginter bio u timu sve vrijeme pa ga izbacio i uzeo knoche jer se u medjuvremenu pojavilo 0.5 viska, pa kao da se ne baca. :D Edited June 21, 2015 by Timmi
Gylfi Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 dobro sam namirisao da će hofman da ispadne, a da bih imao za volanda morao sam mayera da šutnem, emre doneo asistenciju. po klimenta nisam mogao bez -4 tako da je pogođeni voland i gol frydeka super posao.
John Coltrane Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Posle lake pobede u prvom kolu smesi mi se katastrofa protiv Pokusnih, prokleti Kevin Foland :(
Recommended Posts