Timmi Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 http://en.u21fantasy.uefa.com/ PPP liga: CODE TO JOIN THIS LEAGUE IS: 165525-686603
Tolaa Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 O popularnosti ovog fantazija najbolje svedoci to sto mi je na poslu blokiran pristup samo njemu, svi ostali mogu. A bas sam lepo bila zamislila da prekratim vreme na dosadnom sastanku. Napravicu veceras.
Tolaa Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Da. Pola tima mi verovatno nece igrati, nemam pojma ni ko su, ali im se cena uklapala. 8 nas je. Evo zreba za h2h (ako jos neko udje, ko mu je kriv kad kasni, neka igra nebitni klasik) A grupa Dendina jetra Pokusni kunici Misirke FC Ronin B grupa blablala SPark EON Pantelia Stars MD1 Dendina jetra - Pokusni kunici FC Ronin - Misirke EON - SPark blablala - Pantelia Stars MD2 Misirke - Dendina jetra Pokusni kunici - FC Ronin SPark - Pantelia Stars blablala - EON MD3 FC Ronin - Dendina jetra Pokusni kunici - Misirke EON - Pantelia Stars SPark - blablala
adasevic Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Gledam neke najave i vidim da ce neki Leno dobiti mesto na golu pre Ter Stengena... jel to realno? TAkodje sam uzeo onog Danca Hojbjerga ali je on kao nesto upitan zbog povrede... to mi kao i nije bitno, ima ko da ga menja, ali mi je rezervni golman bio cisto da se popuni rupa...
John Coltrane Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 Pa realno je zbog TerStegenove duze sezone, ja tako popusih u kvalifikacijama mnoge zvezde nisu ni ulazile u igru.
Gylfi Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 After all matches on a single day have finished and before the next matches start, you can: Replace any player (unless they were sent off) with one from your bench whose team is yet to play. Change your captain (if he was not sent off), with a player from your squad whose team is yet to play. Je li ovako bilo na EURO i WC fantazijima? Nesto ne mogu da se setim da sam menjao kapitene u toku dana.
Gylfi Posted June 17, 2015 Posted June 17, 2015 A jesam ga procitao. Nek sam ovo podebljao umesto all matches.
Recommended Posts