Miljenko Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) Meni je smor, cim nema golova. Uzasne zavrsnice. Edited July 4, 2015 by Miljenko
ducca Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Je li ozbiljna povreda? Pitam jer bi trebao doci kod nas. Ma kakvi, nista ne brini ;)
John Coltrane Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Dojma sam da se ova tekma nece nikada zavrsiti, a ne igra se ni pun sat. Sent from my iPhone using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Prvih pola sata je bilo odlicno, vrhunski tempo.
levi Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) I u drugom je ludački tempo, nema uopšte praznog hoda. Mesi trči da izvede aut Uprkos sudiji koji sve radi da uspori Edited July 4, 2015 by levi
San Epifanio Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Mozda sam subjektivan, ali ja od Argentine ocekujem mnogo kvalitetniju igru od ove iz drugog poluvremena.
John Coltrane Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 I u drugom je ludački tempo, nema uopšte praznog hoda. Mesi trči da izvede aut Covek koji treba da daje golove i odusevi napacenu raju kojim driblingom "trci da izvede aut". Vise se ne zna ko kosi a ko vodu nosi. Sent from my iPhone using Tapatalk
levi Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Pa da, kad desetka trči da izvede aut to znači da nema stajanja i nameštanja, sve vreme se igra
ducca Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Hejters gonna hejt. Inace kao da gledam proslogodisnje finale wc :(
Giggsy Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Kontam da je Tata video ovu gomilu prekida pa zato uveo Higuaina, inace, kao i obicno, ne vidim vajdu od njega
gervasius twinkleminkleson Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 Kontam da je Tata video ovu gomilu prekida pa zato uveo Higuaina, inace, kao i obicno, ne vidim vajdu od njega Osim sto daje oko 20 golova po sezoni vec skoro 10 godina?
ducca Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 (edited) Tata je ziveras bez trunke ideje. Tim se pogubio, zaboravili kad su zadnji put videli golmana Chilea on menja spica za spica, kao da ce to nesto da promeni, po ptincipu daj da uradim bilo sta da ne delujem glupo. A onda druga izmena - njegova omiljena - Banega umesto Pastorea pretpostavljam Osim sto daje oko 20 golova po sezoni vec skoro 10 godina? Izvodeci coveka koji pakuje 30+ Edited July 4, 2015 by ducca
Recommended Posts