Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Samo da Vas podsetim, pa i ove iz uprave ako uopste ikada citaju forume, da, ako i stignemo do zadnjeg kola Lige Evrope (u sta cisto sumnjam) skoro sigurno necemo biti nosioci. A

A sad mozemo da nastavimo dalje sa pojacanjima iz Napretka ili Kolubare...

I jedna lepa vest: Sasi Markovicu je istekao ugovor i trener je rekao da on sigurno nece igrati sledece sezone u partizanu, kao i Volkov. Zato mu (markovicu) tako uzurbano i traze klub. Vidim spominju se i jos neki klubovi osim ovog iz Izraela. Inace Stojic nam "preti" da cemo ostati i bez Brasanca jer: " Nemojte da Vas iznenadi ako Brasanac dobije fantasticnu ponudu i najbrze ode iz Partizana od svih" :lol: Molim te, iznenadi nas.

Edited by BlackGeorge

Sad sam pogledao pravu listu i stanje je prakticno isto. U trecem kolu takodje niste nosioci, trenutno ste 2. ili 3. ispod crte. Da bi bili nosioci, mora da ispadne u drugom kolu neko od nosioca ili onih koji su ispred vas a nisu nosioci- Steaua, Seltik, APOEL; BATE, Ludogorec, Dinamo ZG, Maribor, Makabi i sampion Poljske (LEgija i Leh imaju bolji koeficijent od vas, a trenutno su prvi i drugi, a Jagjelonija je slabija, ali trenutno kaska 2 odnosno 3 boda za ove dve vodece ekipe a jos dva kola do kraja).

Edited by adasevic

žreb za treće kolo je pre revanša mečeva 2 kola, tako da nemamo ni teoretske šanse da budemo nosioci u 3 kolu, jedino može da se ponovi neka artmedija koja će eliminisati seltik u 2 kolu pa da igramo sa nekim iz šešira nenosioca

džaba smo se nadali da će odrešiti kesu za neke igrače i pokušati da napadnu 14 miliona.

ne znam zašto bi volkov smetao kizi, za mene je on skroz kul

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...