Čutura Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 ES prenosi RG, ne SK? kao i uvek SK prenosi jedino vimbldon od gs-ova
Timmy Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 (edited) Ko ce to popamtiti :) A to za Rafu mislim da nije nova vest, cini mi se da sam pre nekoliko meseci citao da su ga proglasili pocasnim. Edited May 21, 2015 by Timmy
Musky Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ako Nadal kiksne pre finala u Parizu, možda je to, u najavi, manja šteta po njega ... ipak nije utempirao formu za jedan od najvažnijih mečeva karijere, novi reket nije lego...etc i garanc naredne godine dolazi jači i spremniji. Ali ako izgubi u finalu, mislim da će izgubiti i moć govora na dodeli trofeja. Oporavak od toga može potrajati brutalno dugo, a samim tim i povratak u vrh sa nekog dvadesetog mesta u najboljem slučaju. Pretpostavljam da trenutno jede, spava i diše taj trofej. Zverina je to. Zato mu, kao zicer, najiskrenije želim da finale odgleda uz kokice il šta već...pa do godine ,,Jovo na novo,,.
Mil@n Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Mislim da eventualno neosvajanje RG-a od strane Nadala neće rezultovati nikakvom katastrofom sa njegove strane niti biti doživljeno tako. On je uvek imao realne i umerene izjave, verujem da trenutno ni sam ne veruje da je favorit za osvajanje, barem ne ispred Novaka. Tako da, mislim da će to podneti mnogo lakše nego što mnogi misle.
goofs Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Ma nece, naravno. I Fed je onomad ispustio Wimbledon, i to bas od Nadala koji ga je bas tom pobedom prvi put prestigao na prvom mestu ATPa, posle vladavine od x godina, pa nista, cepao je i dalje i uzeo jos GSa.
Musky Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Jedan je Fed...a sa druge strane, ovo je ipak šansa za istorijsku desetu titulu u Parizu. Pravim razliku između ispadanja sa turnira i poraza u finalu nadomak jubilarne. Što neko reče....,,ko da će neko da mu ikad obori rekord od 9RG,,.
Timmy Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Juri Rafa 17, nemojte imati dilemu. A RG mu je naravno najveca sansa.
duda Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Mislim da eventualno neosvajanje RG-a od strane Nadala neće rezultovati nikakvom katastrofom sa njegove strane niti biti doživljeno tako. On je uvek imao realne i umerene izjave, verujem da trenutno ni sam ne veruje da je favorit za osvajanje, barem ne ispred Novaka. Tako da, mislim da će to podneti mnogo lakše nego što mnogi misle. + 1 neće rafu poraz na rg pomesti preterano, jurišaće on sledeće godine sa istim žarom
renne Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Ana protiv Švedove, pa protiv Jovanovski, u žrebu sa Šarapovom
duda Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) nole - nieminen nadal - q fed - q Edited May 22, 2015 by dùda
Recommended Posts